Güzeldir 2004'den beri oynarım totalde.
2004 mü maşallah sana atacan
Güzeldir 2004'den beri oynarım totalde.
Bu da Farmwille kadar eskiGerçekten iyi sabır varmişEn son Farmville'de ilerliyordum da sıkıldım
Camiler, kanallar filanVizyonerliğine hayran kaldım, çılgın projelerine ve sanadır artık tüm oyum
Bekleriz şehrimizeEmekliliğini iyi değerlendirmişsin Atacan Başkan helal olsun.
Onları bilmiyorum ya bakayım bi Steam'dan. Buna benziyorsa severimAynen.Ben Tycoon serisini seviyorum. RollerCoaster ve Zoo Tycoon çok oynadım.
Küçük uçakları kaldırıyoruzHavalimanının olduğu yeri pek beğenmedim ben. İnsanlar rahatsız olur işyerinde evinde. Daha şehir dışında olmalıydı.
Gözüm zaten bozuk2004 mü maşallah sana atacangözüne yazık bu ne kuzum ya
Yok artık. 😱 Bunu bilen onları da bilirdi.Onları bilmiyorum ya bakayım bi Steam'dan. Buna benziyorsa severim
Gözüm zaten bozuk
İyi sabır ve çok arkadaşin var galibaBu da Farmwille kadar eskişimdi devam et işte
Sağol. Kanala herkes karşıydı, 100.000 simelon kredi alıp yaptım. Bak ne güzel oldu yanına dükkanlar açtık
Bekleriz şehrimizeÜniversitemizde çalışırsın25 bin simelon veririm
Küçük uçakları kaldırıyoruz
Ben de oynardım onları çok.Aynen.Ben Tycoon serisini seviyorum. RollerCoaster ve Zoo Tycoon çok oynadım.
Cidden ilk kez duydum. Klasik oyunlarımın dışına çıkmadığımdandır belki.Yok artık. 😱 Bunu bilen onları da bilirdi.Lunapark ve hayvanat bahçesi yapıp işletiyorsun.
Niye :/
Damla kullanıyorumYaa gözlük kullanıyormusun peki gözlük tak bari oynarken
Steam'da arkadaşım çok ama bu oyunda arkadaş olayı yok, bunun mobil sims versiyonunda var.İyi sabır ve çok arkadaşin var galibaFarmvillede en arkadaş arası item yollama vardi Sims'de varmı bilmiyorum
Ben de oynardım onları çok.Zoo Tycoon’u özellikle.
Simcity de çok oynadım bu arada.
Yönetici olmak kolay değil bugünlere kolay gelmedik.
Yapacak bir şey yok beğenmeyen yallah darağacına..İstanbul Cumhuriyetinde biz çok rahatsızdık eskiden. Şimdi Arnavutköye aldılar şahane oldu. Kanal yapacağına denize dolgu yapıp havalimanını oraya yapabilirdin. Filo ile yan yana
Üniversitenin yanında da cami var.O camiye kim nasıl ulaşacak. İnsanlar gidene kadar 1 vakit namaz süresi biter. Kullanışlı bir şehir olmamış.
Yapacak bir şey yok beğenmeyen yallah darağacına..Anam orası zaten dolgu alanı, denizi doldurup yaptım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?