bu ne laa....sünnet olcak çocukların kirve müziği gibi.....:5::5::5:
bilmem panpa ben paylaşıom sadece
bu ne laa....sünnet olcak çocukların kirve müziği gibi.....:5::5::5:
hiç iyi olmamış
hemen bunlara davideo yapmışlar izleyen var mı
Pazartesi dizilerinden ne istiyorsun. Bu seferde pazartesi dizileri yayından kalkarkurtlar vadisini korkmuyorsalar pazartesiye alsınlar karadayıyıda perşembeye alsınlar o zaman ne olur bende merak ederdim
Pazartesi dizilerinden ne istiyorsun. Bu seferde pazartesi dizileri yayından kalkarkurtlar vadisini korkmuyorsalar pazartesiye alsınlar karadayıyıda perşembeye alsınlar o zaman ne olur bende merak ederdim
yapan büyük ihtimal kızdır
Bunların fanıda mı cıkmışAma ilk bölüm için iyiydi
Tam yazlık dizi gerçi
![]()
kurtlar vadisini korkmuyorsalar pazartesiye alsınlar karadayıyıda perşembeye alsınlar o zaman ne olur bende merak ederdim
Ezel & Bihter videoları cok iyi olmuş sanki aynı dizide gibi ama 2.videodaki Kıvanç & Bihter sahnesinde Ezel'in durduğu sahnede ortam ambiyasında yakından alakası olmadiği için cuvallamiş.Ama 2.videodaki Bihter & Ezel harbiden aynı masada gibi
x li emre aramaya taramaya devam edecek
Ezel & Bihter videoları cok iyi olmuş sanki aynı dizide gibi ama 2.videodaki Kıvanç & Bihter sahnesinde Ezel'in durduğu sahnede ortam ambiyasında yakından alakası olmadiği için cuvallamiş.Ama 2.videodaki Bihter & Ezel harbiden aynı masada gibiDevamını bekleriz
![]()
Beren Saat'in videosunu orjinal olanını koy bu kullanıcı çalmişVideonun gerçek sahibi isyanlarda
@xemrexxx