Evet o tokatlı olay.Su fırlatıp tokat yediği mi.Müge Anlı'nın programıydı.Yok ya zaten reklam ilişkisiydi.
Evet o tokatlı olay.Su fırlatıp tokat yediği mi.Müge Anlı'nın programıydı.Yok ya zaten reklam ilişkisiydi.
Evet o tokatlı olay.Ben gördüğümde çok üzülmüştüm birde Banu canım falan diyor üstüne böyle bir darbe yiyor beni etkilemişti o yaşımda.İyi ya en azından kurtulmuş. .ss
Ben ciddi bir kavga bekliyorum şahsen, geçen sen konuda da demiştin senaristler TOTAL diye. Bir tokatlama olabilir.Aşk kadını işte.Bülent'ten de tokat yemeden bitirir umarım sağ salim programı.
Ben ciddi bir kavga bekliyorum şahsen, geçen sen konuda da demiştin senaristler TOTAL diye. Bir tokatlama olabilir.
Onun amacını ben de anlamadım tenis topuna döndü ordan oraya ordan oraya.Safiye de dayak yesin ya sinir oldum herkese farklı konuşuyor.
Güldürdü dedim ama güldürmedi.Bülent ersoy @vadikızı
Banu alkan @dizi kolik
Safiye soyman @Çiğdem-
@destere faik
@Dosi burcu esmersoy
Aha kurdum kadroyu ''dünya çikinellalari " yakinda fav10'da @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @cookies @Aserat @Yiğitt
Burcu Esmersoy @dizi kolik olabilirdi.
Genç dediğin kadın 40 yaşındaymış.Daha genç diye öyle dedim.
40 mı? 😱 En fazla 30 diyordum 😱Güldürdü dedim ama güldürmedi.Bu kadro da benim eş değerim yok.
Genç dediğin kadın 40 yaşındaymış.Geçen hafta sonu takılırken kızlar bu programın muhabbetini yapıyordu. Fransız kaldım.Safiye Soyman ingilizceyi bilmiyor muymuş neymiş baya konuştular onunla ilgili.
Hatta neredeyse 41.40 mı? 😱 En fazla 30 diyordum 😱
Gençliğinde taş gibiydi hele o tecavüze uğradığı filmde of ulan ofDaha doktor değilsin öğrencisin canım. Dizide doktorsun ama.
Çok yaşlanmış ya.
Ben Banu'ya nedense hep acırım o canlı yayında dayak yediği olaydan beri.@xBUGRAx sen bilirsin hala o kazmayla mı beraber yoksa.
İşin gücün o, biraz sanatsal olarak bak filmlere. .ssGençliğinde taş gibiydi hele o tecavüze uğradığı filmde of ulan of
Evet sanatsal bakıyorum zaten çok sanatsal bir tecavüzdüİşin gücün o, biraz sanatsal olarak bak filmlere. .ss
Dur şuna birde ben bakayım ne bağlaması hatırlamıyorum.Evet sanatsal bakıyorum zaten çok sanatsal bir tecavüzdübağlamalı falan
Arzu filmini açDur şuna birde ben bakayım ne bağlaması hatırlamıyorum.
Gençliğimde bu filmi çok izlerdimAdresi de biliyor.
O yüzden böyle oldun işte. .ssGençliğimde bu filmi çok izlerdim
Sık kullanılanlara aldım.İzledin mi
İzle izle yorumlarını özelden beklerimSık kullanılanlara aldım.Şimdi evde müsait ortam yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?