Dünya FOX Dizilerini İzliyor!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,904
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX dizilerinin Dünya başarısı!

10-subat-2020-fox-yayin-akisi-12902397_amp.jpg


Yasak Elma, Baraj, Öğretmen, Mucize Doktor,Zümrüdüanka, ve Savaşçı gibi sevilen dizilere imza atan FOX'un dizileri dünyada büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı 'Yasak Elma' dizisi Kazakistan'da Astana TVde, ilk 100 program arasında zirveye yerleşti

Medyapım ve MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve reyting rekorları kıran 'Kadın' dizisi Uruguay'da Sete TV'de 15 reyting alarak reyting listesinin 1. sırasına yerleşti. Ayrıca Porto Riko’nun Wapa TV kanalında ise prime time kuşağında en çok izlenen dizi oldu..

Yapımcılığını Medyapın'ın üstlendiği; Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan gibi isimlerin ye aldığı Bizim Hikaye' dizisi Hindistan’da MXDizi, PaiPlayer’ın “Top Show” listesine eklendi. Pakistan'da Urdu1 YouTube kanalında yayınlanma başladıktan sonra, dizinin ilk bölümü 5 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı. Ayrıca, Peru’da da en çok izlenen yabancı televizyon dizisi oldu.

Unutulmayan yaz dizisi 'Kiraz Mevsimi' Telecinco ve Divinity kanallarında yayınlanmaya başladı. Dizi, 12.7 reyting elde ederek, 1 milyonu aşkın izleyiciye ulaştı. Ayrıca dizi İspanya'da en iyi özel gösterim yapan ikinci Türk dizisi oldu.

Sinegraf Film imzası taşıyan 'İnadına Aşk' dizisi ise İspanya'da yayınlandığı kanalda yüz binlerce kişi tarafından izlendi ve en çok yorum yapılan televizyon dizisi oldu
 
Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Angelica

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bizim Hikaye'nin Kadın'ın İnadına Aşk'ın Yasak Elma'nın Kiraz Mevsimi'nin hepsinin yolu açık olsun. :D
 
  • Harika
Reactions: Angelica