Dün Akşam Neyi Kutladık?

Gayet de aklımızdaydı. Zaten tüm haber kanallarında hatay vardı. Eminim ki çoğu kişi reklam aralarında haber kanallarına göz atmıştır.

Ayrıca oturup her dakika hatay'ı düşünecek değiliz. O zaman ülkede seferberlik ilan edilsin her şey dursun oturup Hatay'ı düşünelim. :)

dipnot: Dediğin gibi artık bunlar bize normal geliyor. Yıllardır sürekli zaten şehit veriyoruz ki halkın artık üzülecek hali kalmadı. Türk halkının kaderi bu...

Bbeb'i izleyen birisi reklam aralarında haber kanallarına bakmış olabilir, Survivor'a bakmış olabilir, Atv'deki diziye bakmış olabilir, Trt'ye bakmış olabilir... Yani "emin olarak" sadece kendimizi avuturuz. :)

Türk Halkinin kaderi bu mu? Yani birileri gelsin, bomba koysun gitsin, patlatilsin, Türkler ölsün.. Askerlerimiz sehit olsun.. Türkiye durmadan ates altinda olsun.. kaderimiz bu mu yani?

Kaderimiz midir, Türk Askerinin gözü önünden yürüyüp giden birkac hafta öncesine kadar Terörist sayilan, simdi ise Baris sürecinin destekleyicileri "aktivist"lerin silahlari ile yürüyüp gitmesi? Kader midir Habur sinir kapisindaki olaylar, davullu zurnali tahrik etmeler?

Eger bunlar Kader ise, dün aksam seferberlik ilan edilmis olmasi gerekirdi. Tabi bunu sadece Atatürk düsüncesine sahip kisiler böyle düsünür.

Dün aksam Yayinlarin bu olay sebebiyle degistirilmesine taraftar degilim, ama illa ki eglence olmasida gerekmiyordu.

Bu benim görüsümdür, katilan katilir, katilmayana saygim vardir..

Açıkcası o patlama savaş sebebi aslında. Halbu ki, şimdilerde biz barış sürecini girdik sözde. Bu işlere imza atan Suriye deniliyor. Başrolde Suriye'nin Cumhurbaşkanı Beşar Esad. Bu olay dünya gündemine bomba gibi düştü. Olaylar bir hayli karışık anlayacağınız.

Türk Halkinin kaderi bu mu? Yani birileri gelsin, bomba koysun gitsin, patlatilsin, Türkler ölsün.. Askerlerimiz sehit olsun.. Türkiye durmadan ates altinda olsun.. kaderimiz bu mu yani?

Kaderimiz midir, Türk Askerinin gözü önünden yürüyüp giden birkac hafta öncesine kadar Terörist sayilan, simdi ise Baris sürecinin destekleyicileri "aktivist"lerin silahlari ile yürüyüp gitmesi? Kader midir Habur sinir kapisindaki olaylar, davullu zurnali tahrik etmeler?

Eger bunlar Kader ise, dün aksam seferberlik ilan edilmis olmasi gerekirdi. Tabi bunu sadece Atatürk düsüncesine sahip kisiler böyle düsünür.

Dün aksam Yayinlarin bu olay sebebiyle degistirilmesine taraftar degilim, ama illa ki eglence olmasida gerekmiyordu.

Bu benim görüsümdür, katilan katilir, katilmayana saygim vardir..
Üsttede aynısı yazdım....
Eeee nerede bir şehit olsa nerede bir olay olsa TV'lerde yayına olağan devam etikçe olacağı bu. "Kaderimiz bu"

mert aga senin fikrin bu olabilir ama katılmıyorum kanallar doğrusunu yapmıştır.