Dün Akşam Neyi Kutladık?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061
Dün akşam ülkemizde yaşanan Hatay ilimizde dün 42'den fazla vatandaşımızı kaybettik 100'den fazla ise yaralı.

Peki TV kanallarımız dün ne yaptı?

-Kanal D : Ben Bilmem Eşim Bilir yayınladı bu da yetmezmiş gibi ardından Kutsal Damacana.

-Star TV : Acun Ilıcalı'nın Survivor'u. Başbakananın annesi öldüğünde yayını kesen adam bu kadar olaya rağmen 4 gün yayına devam helal olsun.

-Show TV : Ben açıkçası Show'dan Van depreminde Acun yerine yayınladığı Van özel yayınını gibi yayın yapmasını bekliyordum ama Benzemez Kimse Sana'yı yayınlandı.

-ATV : Yağmurdan Kaçarken sanki reyting rekoru kıran diziymiş gibi 1 hafta ara bile vermedi.

-TRT 1 : Aslında en büyük ayıbı TRT 1 yaptı TRT'yi ayıran en büyük özellik devlet kanalı olması ama bu bir şeyi değiştirmiyormuş demek ki O'da Osmanlı Tokadı'nı yayınladı üstüne üstük diğer bir kanalında da müzik eğlence programı.

Pardon ama sormadan edemiyeceğim dün akşam bu kanallar neyi kutladı onca yıllık kanallarsınız hepinize yazıklar olsun...

yazıya hiçbi şekilde katılmıyorum bunu yapanların amacı ortalığı karıştırmak zaten biz de onların amacına hizmet ederek normalin dışına çıkmamalıyız kanallar EN DOĞRUSUNU yapmıştır hepsine helal olsun...

takas'a %100 katılıyorum. Her zaman söylerim böyle şeyler halkı zaten üzmek için.

Bir de bunun üzerine günlerce yas tutmaya ne gerek var?

Ha özel program yapabilirler pt2'de ama eğlenceli programların yayınlanmaması gerek kısmına katılmıyorum.

Eğlenceli programlar olacak ki biz de moralimizi yüksek tutmaya çalışacağız.

Dün akşam eğlenceli şeyler izledik bu demek değildir ki hatay'ı unuttuk...

@mrt-06 tv lere 20.46 tyd tarafından yayın yasağı gelmiş konuda birkaç saat sonra yasak kalkmış yani yapabilecekleri bir şey yok :)

Ülkemizi bölmeye çalışanları boynumuzu eğerek üzüldüğümüzü göstermemiz kendi zararımıza olur. O yüzden kanallar yayın akışını bozmaması daha doğru oldu.

Mert'in dedigini anliyorum fakat bizi üzüntülü görmeye calisanlara yag sürmüs gibi olurdu istenilen. Ha, Acun Basbakan icin yaptigi dogru, degil bana göre. Ama bu herkesin kendi görüsü.

Ayrica yayin yasagi getirenler utansin. Objektiflik kalmamis. Kötü birsey oldu mu hemen yayin yasagi getiriyorlar. Birseyler saklanmaya calisiyor gibi..

Aciyi göstermeyelim tamam, 24 saat göstermeyelim.. ama olay daha sicak sicak insanlar ögrenmek istiyorlar birseyler.

yazıya hiçbi şekilde katılmıyorum bunu yapanların amacı ortalığı karıştırmak zaten biz de onların amacına hizmet ederek normalin dışına çıkmamalıyız kanallar EN DOĞRUSUNU yapmıştır hepsine helal olsun...

İmzamı atarım

Yanlış düşünüyorsun. Herkes sokaklara mı dökülsün yani. Zaten bunu yapanların istedikleri bu milleti kışkırtmak ve Mısır'da, Suriye'deki gibi bir kaos yaratmak. Herkes olayları takip ediyor ama sessizliğini bozmuyor ülke huzuru için. Herkes kan ağlıyor ve sıra bize de mi gelecek derdinde.

Acun Ilıcalı'nın Survivor'u. Başbakananın annesi öldüğünde yayını kesen adam bu kadar olaya rağmen 4 gün yayına devam helal olsun.

Böyle bir şey söz konusu değil, o akşam Yetenek Sizsiniz Türkiye yayınlandı.

Şuan mobilin normale geçince cevabımi vercem.

Ne cevabı vereceksin çok merak ettim elbetde üzülüyoruz şehit yada ölüm haberleine 1-2 kişi olsada üzülürsün illa 100 kişi ölünce mi haber yapmaları lazım o halde 1 kanal açsınlar CanlıTV Diye sürekli orda geçsin ölüm haberleri bunu mu istiyorsun anlamadım her dk ağlayalım mı her dk üzülelim kin mi dolalım kusura bakma ama ben seni anlamadım !

Mert'in bu konuda hic bir kasiti oldugunu düsünmemekle birlikte bu kadar yüklenilmesinide anlamsiz buluyorum.

Hepimiz tabi ki üzüldük. Sanmiyorum ki onunda bu yayin yasagi hakkinda bir bilgisi oldugunu. Ayrica oda herkes gibi Türkiye'nin bu duruma sasirmis olabilir. Kimse düzgün bir tepki veremiyor. Kimse sesini cikarmiyor. Bazilari olaydan bir iki saat sonra cikip "Suriye yapti" diyebiliyorsa bu ülkede, buna tepki gösterilmesi gerek. Öyle Facebook, Twitter gibi sosyal medya platformlarindan TT olmakla olmuyor tepki.

Evet, yayin degistirebilirdi belki, eglence yerine baska birsey olabilirdi, ama tabi ki bunu yapanlara yag sürerek YAS ilan edilmeside dogru olmazdi.

Arkadaşlar yazı biraz aceleye gelmiş olabilir sanki kötü bir şey yazmışım ki tepki göstermeye gerekte yok. ben biraz daha açacağım.
Ben şunu demiyorum bütün yukarıda dediğim kanallar yayını kesip Hatay'dan canlı yayın yapsın demiyorum. Dün akşam ki bu olay Maldivler de olmadı Türkiye'de oldu ve 100'lerce insan yaralandı çoğu vatandaşımızın durumu kritik 40'dan fazla insanımızı kaybettik hiç bir şey olmamış gibi vur patlasın çal oynasın yayınlar yapmak sizce doğru mu? Biraz empati yapmanızı istiyorum orda ki insanların yakınlarına kendinizi koyun. Merak ve üzüntü içindeler ben bizzat şahit oldum bu durumlarına ve eve geldiğimde TV'de gördüğüm manzara beni çok kızdırdı bende bunu sizlerle paylaşmak istedim ister katılın ister katılmayın. Benimle aynı fikirde olan çok insan var biraz internete bakın isterseniz!
Tekrar söylüyorum orada bulunan sizin yakınlarınız olsaydı acaba yine bu şekilde yorum yaparmıydınız çok merak ediyorum!
@takas @xdragxx @kvp @Lordly @çocuklarduymasın @Yakamoz-Asi @aslan bey @SuskunFelon @RüzgarGülü @xemrexxx

Son düzenleme:
Bu arada ilginçtir, bu tür yazıları Facebook'ta da görmüştüm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazı biraz aceleye gelmiş olabilir sanki kötü bir şey yazmışım ki tepki göstermeye gerekte yok. ben biraz daha açacağım.
Ben şunu demiyorum bütün yukarıda dediğim kanallar yayını kesip Hatay'dan canlı yayın yapsın demiyorum. Dün akşam ki bu olay Maldivler de olmadı Türkiye'de oldu ve 100'lerce insan yaralandı çoğu vatandaşımızın durumu kritik 40'dan fazla insanımızı kaybettik hiç bir şey olmamış gibi vur patlasın çal oynasın yayınlar yapmak sizce doğru mu? Biraz empati yapmanızı istiyorum orda ki insanların yakınlarına kendinizi koyun. Merak ve üzüntü içindeler ben bizzat şahit oldum bu durumlarına ve eve geldiğimde TV'de gördüğüm manzara beni çok kızdırdı bende bunu sizlerle paylaşmak istedim ister katılın ister katılmayın. Benimle aynı fikirde olan çok insan var biraz internete bakın isterseniz!
Tekrar söylüyorum orada bulunan sizin yakınlarınız olsaydı acaba yine bu şekilde yorum yaparmıydınız çok merak ediyorum!
@takas @xdragxx @kvp @Lordly @çocuklarduymasın @Yakamoz-Asi @aslan bey @SuskunFelon @RüzgarGülü
Şimdi düşünmediğin taraf şu; herkes olaylara karışarak bir Suriye bir Mısır gibi kaos ortamına girmekten korkuyor ve olaylara müdahale etmemeyi yeğliyor. Dünkü olaylardan haberi olupta iyi veya kötü düşünmeyen 1 kişi bile yoktur Türkiye'de. Bizim yakınlarımız olabilirdi birşey demiyorum ayrıca vurdumduymaz da değiliz. Bende Hatay'da yaşıyorum ve olayı takip ediyorum.

Elbette üzülmeyelim elbette onların amaçlarını yerine getirmeyelim. Ama millet olarak vurdumduymazlaşıyoruz. Dün akşam herkes bir şey izledi. Diyelim ki Survivor'u izlediniz. Onu izlerken hanginizin aklında Hatay vardı, ölen insanlar? "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" düşüncesinde çoğu kişi. 2.si ise alışmak. Ben alıştım ölümlere, patlamalara, şehit haberlerine... Artık bunlar çok normal geliyor bana. Sizler kabullenmesiniz bile bence çoğu kişi için de durum böyle. :)

Elbette üzülmeyelim elbette onların amaçlarını yerine getirmeyelim. Ama millet olarak vurdumduymazlaşıyoruz. Dün akşam herkes bir şey izledi. Diyelim ki Survivor'u izlediniz. Onu izlerken hanginizin aklında Hatay vardı, ölen insanlar? "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" düşüncesinde çoğu kişi. 2.si ise alışmak. Ben alıştım ölümlere, patlamalara, şehit haberlerine... Artık bunlar çok normal geliyor bana. Sizler kabullenmesiniz bile bence çoğu kişi için de durum böyle. :)

Gayet de aklımızdaydı. Zaten tüm haber kanallarında hatay vardı. Eminim ki çoğu kişi reklam aralarında haber kanallarına göz atmıştır.

Ayrıca oturup her dakika hatay'ı düşünecek değiliz. O zaman ülkede seferberlik ilan edilsin her şey dursun oturup Hatay'ı düşünelim. :)

dipnot: Dediğin gibi artık bunlar bize normal geliyor. Yıllardır sürekli zaten şehit veriyoruz ki halkın artık üzülecek hali kalmadı. Türk halkının kaderi bu...