NOW Düşler ve Umutlar - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,585
Puanı
1,060
Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği, bir dünya klasiği Charles Dickens'in ölümsüz eseri Oliver Twist'ten uyarlanan 'Düşler ve Umutlar' ilk bölümüyle Bu Akşam FOX'ta başlıyor!

Baş rollerinde Berkehan Tüter, Mustafa Uğurlu, Berke Üzrek, Denise Capezza, Çağdaş Onur Öztürk, Zeynep Gülmez ve Avni Yalçın'ın yer aldığı dizi ile ilgili bölüm yorumlarını ve fragman vb paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Düşler ve Umutlar yeni bölümleriyle her Cumartesi 19.45'de FOX'ta!

1531ef837da986.jpg

İşte benim dizim ya merakla beklediğim gün geldi bu dizi de ohb gibi olacak bence ilk bölümü için birşey diyemem ama ilerki haftalarda küçük osman gibi olur bence:D(bu dizi osmanın dizisini 10 a katlarda türk halkı dandik dizileri izlemeyi seviyor:D)

Düşler ve Umutlar'ı merakla bekliyorum, umarım FOX'a ilaç gibi gelir. Umarım yeni bir Fatih Harbiye doğar ve de son olarak umarım Limon Film dizi şanssızlığını FOX sayesinde kırar. :D

İşte benim dizim ya merakla beklediğim gün geldi bu dizi de ohb gibi olacak bence ilk bölümü için birşey diyemem ama ilerki haftalarda küçük osman gibi olur bence:D(bu dizi osmanın dizisini 10 a katlarda türk halkı dandik dizileri izlemeyi seviyor:D)
Küçük Osman da kimmiş be, Yusuf'umuz geçecek inşallah o şımarığı. :D

Son düzenleme:
Düşler ve Umutlar'ı merakla bekliyorum, umarım FOX'a ilaç gibi gelir. Umarım yeni bir Fatih Harbiye doğar ve de son olarak umarım Limon Film dizi şanssızlığını FOX sayesinde kırar. :D

Küçük Osman da kimmiş be, Yusuf'umuz geçecek inşallah o şımarığı. :D
Bu çocuk bence türk halkının yeni gözdesi olacak öyle hisssediyorum:)

Bence de hem bu çocuk reklamlarda da var, orada da çok tatlı maşallah. :) Diziyle ilgili yorumlarını buraya paylaşmanı bekliyorum dizi bitene kadar. :)
Dizi bitene kadar olmaz ben full diziyi izlicem reklam çıkarsa yorum yaparım ama dikkatle izlicem çünkü oliver twiste büyük bir ilgim var:D

Dizi bitene kadar olmaz ben full diziyi izlicem reklam çıkarsa yorum yaparım ama dikkatle izlicem çünkü oliver twiste büyük bir ilgim var:D
Zaten reklam aralarında demek istemiştim aynen ben de çok severim Oliver Twist romanını. :) Bakalım nasıl uyarlayacak Limon Film? :D

Berke Üzrek adına sevindim. Behzat Ç.'den sonra yepyeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Çağdaş Onur Öztürk'te, Kuzey Güney'den sonra yepyeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Her iki başarılı oyuncuyu yeniden ekranda görmek çok iyi. :)

Diziyi beğendim yalnız şu yabancı kızın sesi kendi sesi değil olmamış bence ama dizi iyi:)

DVU twitterde çok beğenilmiş:D

Düşler ve Umutlar, AB grubunda daha iyi gidebilir belki Total'e göre. :)