Düşünce Okumak Özelliğiniz Olsun İstermiydiniz ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
herhangi birisinin düşüncesini okumak istermiydiniz ?

benim en çok istediğim şey karşımdakının ne düşündüğünü çok merak ediyorum
özellikle tanımadığım insanlar bana bakarken ne düşündüklerini okuyabilmek oan en çok istediğim şey vlla

İstemezdim ben. Belki bazı durumlarda iyi olacağını düşünebilirsiniz ama bence mutluluktan çok mutsuzluk, sıkıntı getirecek bir durum bu.

Ben düşünceleri okuyabileyim ama benim düşüncemi kimse okuyamasın isterdim
Ama bu arada gerçeklerle yüzleşmek ağir gelebilirdi

Böyle bir durumda iyilikten çok, kötülük damgasını vurur. Herkesin içi dışı bir değil mâlum. Düşünceleri okursak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz.

İstemezdim ben. Belki bazı durumlarda iyi olacağını düşünebilirsiniz ama bence mutluluktan çok mutsuzluk, sıkıntı getirecek bir durum bu.
yaa tabii herkesin düşüncesini okumak banada hoş gelmeyebilir

yanı gördüğün her kişinin değilde senin istediğin kişilerin düşüncesini okumak bence daha iyi olur 🙂🙂

Ben okumak isterdim...İnsanların arkanızdan neler düşündüğünü öğrenmek en iyi şeydir...
Yanınızda dost bildiğiniz kişi mesela arkanızdan iş çevirse aklındakileri hemen okumak...Bence iyiD:Hem vizelerde başımızda 3 hoca duruyor
düşüncelerini okurum ve sınavdan olley
300 500
300 500

Böyle bir durumda iyilikten çok, kötülük damgasını vurur. Herkesin içi dışı bir değil mâlum. Düşünceleri okursak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz.
her gördüğün insanın düşüncesini dıymak bencede hoşş olmaz ama sen karar verirsen eğer yanı istediğin kişilerin okuyabilirsen bence hoşş birşey olur gibi 🙂🙂

her gördüğün insanın düşüncesini dıymak bencede hoşş olmaz ama sen karar verirsen eğer yanı istediğin kişilerin okuyabilirsen bence hoşş birşey olur gibi 🙂🙂
En azından mesela bir sevgilin olur, onun düşüncelerini okursun. Sonuçta sevmiyor da olabilir. Hem de doğru ya da yanlış adım atıp atmadığını görmüş olursun.

En azından mesela bir sevgilin olur, onun düşüncelerini okursun. Sonuçta sevmiyor da olabilir. Hem de doğru ya da yanlış adım atıp atmadığını görmüş olursun.
benim açımdan iyi olabılır ama siz erkekler sakın kızların düşüncesini okumaya falan kalkışmayın bence çok yakışıklısın çok sempatiksin diye söylerken şapşal şeyy diye içinden düşünür aynı anda hahahah

Kadınlar hem iç, hem dış açısından sınırları zorlayan bir performans sergileyebiliyorlar. O açıdan haklısın aslında. Bu konuda zararı gören, daima erkekler olur.