Düşünce Okumak Özelliğiniz Olsun İstermiydiniz ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
herhangi birisinin düşüncesini okumak istermiydiniz ?

benim en çok istediğim şey karşımdakının ne düşündüğünü çok merak ediyorum
özellikle tanımadığım insanlar bana bakarken ne düşündüklerini okuyabilmek oan en çok istediğim şey vlla :bhr:

İstemezdim ben. Belki bazı durumlarda iyi olacağını düşünebilirsiniz ama bence mutluluktan çok mutsuzluk, sıkıntı getirecek bir durum bu. :):)

Ben düşünceleri okuyabileyim ama benim düşüncemi kimse okuyamasın isterdim :F Ama bu arada gerçeklerle yüzleşmek ağir gelebilirdi:F

Böyle bir durumda iyilikten çok, kötülük damgasını vurur. Herkesin içi dışı bir değil mâlum. Düşünceleri okursak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz. :)

İstemezdim ben. Belki bazı durumlarda iyi olacağını düşünebilirsiniz ama bence mutluluktan çok mutsuzluk, sıkıntı getirecek bir durum bu. :):)
yaa tabii herkesin düşüncesini okumak banada hoş gelmeyebilir :kiki::kiki:
yanı gördüğün her kişinin değilde senin istediğin kişilerin düşüncesini okumak bence daha iyi olur 🙂🙂

Ben okumak isterdim...İnsanların arkanızdan neler düşündüğünü öğrenmek en iyi şeydir...
Yanınızda dost bildiğiniz kişi mesela arkanızdan iş çevirse aklındakileri hemen okumak...Bence iyiD:Hem vizelerde başımızda 3 hoca duruyor:Ddüşüncelerini okurum ve sınavdan olley:D300 500:D300 500:D

Böyle bir durumda iyilikten çok, kötülük damgasını vurur. Herkesin içi dışı bir değil mâlum. Düşünceleri okursak, hayal kırıklıklarına uğrayabiliriz. :)
her gördüğün insanın düşüncesini dıymak bencede hoşş olmaz ama sen karar verirsen eğer yanı istediğin kişilerin okuyabilirsen bence hoşş birşey olur gibi 🙂🙂

her gördüğün insanın düşüncesini dıymak bencede hoşş olmaz ama sen karar verirsen eğer yanı istediğin kişilerin okuyabilirsen bence hoşş birşey olur gibi 🙂🙂
En azından mesela bir sevgilin olur, onun düşüncelerini okursun. Sonuçta sevmiyor da olabilir. Hem de doğru ya da yanlış adım atıp atmadığını görmüş olursun. :)

En azından mesela bir sevgilin olur, onun düşüncelerini okursun. Sonuçta sevmiyor da olabilir. Hem de doğru ya da yanlış adım atıp atmadığını görmüş olursun. :)
benim açımdan iyi olabılır ama siz erkekler sakın kızların düşüncesini okumaya falan kalkışmayın bence çok yakışıklısın çok sempatiksin diye söylerken şapşal şeyy diye içinden düşünür aynı anda hahahah :kiki::kiki::kiki:

benim açımdan iyi olabılır ama siz erkekler sakın kızların düşüncesini okumaya falan kalkışmayın bence çok yakışıklısın çok sempatiksin diye söylerken şapşal şeyy diye içinden düşünür aynı anda hahahah :kiki::kiki::kiki:
Kadınlar hem iç, hem dış açısından sınırları zorlayan bir performans sergileyebiliyorlar. O açıdan haklısın aslında. Bu konuda zararı gören, daima erkekler olur. :D