2024 DÜELLO ‼️ | Bayhan - Tiryakinim ⚔️ Semicenk - Onlar Anlamaz Halden

Hangi Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eline saglik. senin gibi cekimser kalan veya aktif olmayan üyelerimiz olmustu. Yinede iyi oran aldik. bundan sonra düzenli oy bekleriz :Z
Bakalım vaktim olursa dinler atarım bu hafta genel olarak uygunum gibi. Bir sonraki haftadan itibaren Haziran sonuna kadar yoğunluğum var.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Burası yakın gidebilir, eşitlik durumunda sana başvururuz olmadı, işimizi sağlama alırız :A

Bakalım merakına yenik düşecek misin :A
yenik düstüm :A esitlik olursa @serhatt 'i rahatsiz ederiz, tabi kendisini forumda bulabilirsek :A

neyse ikiside sevdigim sarkilar. Bayhan'in semicenk'in antilerinden anti oylarini kapacagini düsündügüm icin Onlar anlamaz Halden oyladim.
iki yorumuda seviyorum.

• Güldürdün
Reactions: Bully and serhatt
yenik düstüm :A esitlik olursa @serhatt 'i rahatsiz ederiz, tabi kendisini forumda bulabilirsek :A

neyse ikiside sevdigim sarkilar. Bayhan'in semicenk'in antilerinden anti oylarini kapacagini düsündügüm icin Onlar anlamaz Halden oyladim.
iki yorumuda seviyorum.
Şehir dışındayım yine, buralarda olursam zaten biliyorsun. :A

iki yorumuda seviyorum.
Biliyordum Semicenk oylayacağını :A

İnşallah eşitlik durumu olmaz :A İnsan etiket yapmaya korkuyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
174,447
Üyeler
8,515
Son Üye
desiderox