Bence bu sezon da pek muhteşem değildi hanihayırrr damon ölemezklaus ayrıldıktan sınra damon için bakıyorum sadece bu diziye damonda giderse 6.sezon final yaparlar bence ama dönücek bir şekilde 🙂🙂
Bence bu sezon da pek muhteşem değildi hanihayırrr damon ölemezklaus ayrıldıktan sınra damon için bakıyorum sadece bu diziye damonda giderse 6.sezon final yaparlar bence ama dönücek bir şekilde 🙂🙂
babayıtatiana neyi kaptı şimdi
ne ödülü işte onu soruyombabayı)
la neyi kapacak ödülü kaptı nerenle okuyorsun mesajı)
Onun Regl'si (@xemrexxx) dalga geçtiği ergen ödüllerinden bir ödül kapmişumarım damon kuytu bir yerde coşkuna rastlar)
almadımı tatiana geçen sene ödülü kaptı senin bu regl ne aldı ?)
Bireysel Başarı (Dram): Tatiana Maslany, Orphan Black (BBC America)ne ödülü işte onu soruyom
altın karpuz ödüllerinden birini almıştır regl başkada bişey alacağı yok
işte ne ödülü o golden globe mu emmy miBireysel Başarı (Dram): Tatiana Maslany, Orphan Black (BBC America)
hangi ergen ödülü
2.sezondan itibaren zaten klaus ve köken vampirler katılıcna diziye reytingler uçmuştu yanıBence bu sezon da pek muhteşem değildi haniÖnceki sezonlar çoook daha iyiydi6.sezon inş son sezon olur.Zaten 6.sezonuda kesin ilk 4 sezon hatrına almiştirYoksa 10 sezon Elena'nın salya sümüğü çekilmez
amerikan kanada televizyon eleştirmenleri ödülü yani en ciddi ödüllerden biri seninkiler gibi ergen oylamasından alınmamışişte ne ödülü o golden globe mu emmy mi
hangi ergen ödülü
People choice işte bide bilmemezlikten geliyorişte ne ödülü o golden globe mu emmy mi
hangi ergen ödülü
people choice ergen ödülü müPeople choice işte bide bilmemezlikten geliyor
glu glular kovalasın seni ben de ciddi bir ödül sandımamerikan kanada televizyon eleştirmenleri ödülü yani en ciddi ödüllerden biri seninkiler gibi ergen oylamasından alınmamış)
en ciddi ödüllerden biridir gerçek kaliteye yeteneğe ödül verilir, yani senin parlaklar seçmemişpeople choice ergen ödülü müonun teen choice u ergen işipeople choice genele hitap ediyi
glu glular kovalasın seni ben de ciddi bir ödül sandım
adını tam yaz bakalımen ciddi ödüllerden biridir gerçek kaliteye yeteneğe ödül verilir, yani senin parlaklar seçmemiş
CW izleyenler ergen diyordun noldu???people choice ergen ödülü müonun teen choice u ergen işipeople choice genele hitap ediyi
glu glular kovalasın seni ben de ciddi bir ödül sandım
ergenler zatenCW izleyenler ergen diyordun noldu???
Canadian Screen Award for Best Performance by an Actress in a Leading Dramatic Roleadını tam yaz bakalım
Ödüldeki oylamayı yapanlar kim o zamanergenler zaten
people choice ta ergenuslar o hakim değil ödül alanlara bakınca anlaşıliyiÖdüldeki oylamayı yapanlar kim o zamançok çelişkide kaldın zaar
vampir dizisi cnm the vampire diariesin yan dizisi yani bağlantılı iki dizi birbirine bak@Çiğdem- ben bi bu diziyi bitiriyim.Sonra izlerim The Originalsi.Onun konusu ne ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?