BesaleT
Süper Emekli
Sam ben tek siz hepiniz demiş resmen.
Sam ünlü de diğerleri hayranları gibi çıkmış.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sam ben tek siz hepiniz demiş resmen.
Laurel'in babası değil mi saçını kesmiş.Sam kozuletini en arkaya atsalardıda bir adım Oliver öne gelseydi yaa. Laura ş...tısı keza o da geri planda kalsa Felicty aşkım öne gelseydi yaa
@Çiğdem senin roy var ama "yok da"Onun kafasının üstündeki gereksiz kişi kim
DoğruLaurel'in babası değil mi saçını kesmiş.
işte senin hayatının özeti yayın akışı hepiciğini izliyon nerdeyse
işte senin hayatının özeti yayın akışı hepiciğini izliyon nerdeyse
Cuma günü ve bakire jane ve senin reign'i çıkar hepsi benimişte senin hayatının özeti yayın akışı hepiciğini izliyon nerdeyse
star crossed ı izlemiydim .ss tomorrow people da önemli değil nasılsa seneye bilim kurguların kralı heroes dönüyorCuma günü ve bakire jane ve senin reign'i çıkar hepsi benimSenin gitti diye hıncını benden alma(sayalım ; Carrie, Tommorrow People, Star-Crossed)
yok izlemem pazartesilerim dolustar crossed ı izlemiydim .ss tomorrow people da önemli değil nasılsa seneye bilim kurguların kralı heroes dönüyorbir carrie için üzgünüm
bu arada sen bakire jane i izlersin bence
yok artık hiç izlemediğim dizi oyok izlemem pazartesilerim doluSenin birde Heart of Diaxi midi neydi öyle bi zımbırtın vardı
@Forumdash takvim resimelrini beğenmedim ben süpernaturalda deab sam ve castiel üçlüsü olmalıydı kesinlikle 🙁🙁 the vampire diaries tam bir facia damon varken p suratsız elananın ne işi var orda 😱😱😱 the 100 o foto ne öyle yaa
ayol tamamen ofsayt bir mesaj olmuş@Forumdash takvim resimelrini beğenmedim ben süpernaturalda deab sam ve castiel üçlüsü olmalıydı kesinlikle 🙁🙁 the vampire diaries tam bir facia damon varken p suratsız elananın ne işi var orda 😱😱😱 the 100 o foto ne öyle yaabellamy olmalıydı kesinlikle dizinin açık ara en iyi oyuncusu bence şu ana kadar ve karizmatik tek erkek oyuncusu dizide
@pompy 1.bölümden değilde ilk sezondan iptel olan dizilerim oldu malesef izlediğim dizileri kaldırıyorlar hemen ilk sezondan
1. Sen Elena'yı kesin bulgar(my'ye bağlarsın) oyuzden seviyorsundurayol tamamen ofsayt bir mesaj olmuş1.si damonı canlandıran adam gerçekte seninle değil @destere ile ilgilenir o yüzden boşuna şaşırmaayrıca elenanın nesi var kız taş gibi hemi de bulgar yani evine falan gelirse ulaşma şansımız var altı üstü edirneden sınırı geçicen
sonracına thee 100 de bellamy yardımcı oyuncu başrol clarke ve finno ikisi olmalıydı
Damon öldü inş seneye yok@Forumdash takvim resimelrini beğenmedim ben süpernaturalda deab sam ve castiel üçlüsü olmalıydı kesinlikle 🙁🙁 the vampire diaries tam bir facia damon varken p suratsız elananın ne işi var orda 😱😱😱 the 100 o foto ne öyle yaabellamy olmalıydı kesinlikle dizinin açık ara en iyi oyuncusu bence şu ana kadar ve karizmatik tek erkek oyuncusu dizide
@pompy 1.bölümden değilde ilk sezondan iptel olan dizilerim oldu malesef izlediğim dizileri kaldırıyorlar hemen ilk sezondan
1 de nasıl bağlıcam lo merak ettim1. Sen Elena'yı kesin bulgar(my'ye bağlarsın) oyuzden seviyorsundur
2. Clarke ve Finn'i seviyormusun 😱 Oyuncudan anlamadiğin kesin + net
1'de MY bulgaristanda filan izlenmiyor mu ordan şey ettim1 de nasıl bağlıcam lo merak ettim
2 dizide en sevdiğim octaviaama başrol clarke ve finn onlar olmalıydı resimde
bellamy nin nesi iyi @Çiğdem- gibileri çeksin diye koydukları belalı bir çocuk işte1'de MY bulgaristanda filan izlenmiyor mu ordan şey ettim
2'de Dedğim gibi Bellamy ve Octavia kardeşler olmalıydı. Dizinin açık ara en iyileriBaşkan'ı koyan adamlar bari onları koysaydıBaşkan'da başrol değil
Kardeşi için canını veriri hikayeleri güzel bi kerebellamy nin nesi iyi @Çiğdem- gibileri çeksin diye koydukları belalı bir çocuk işte
owwwwwayol tamamen ofsayt bir mesaj olmuş1.si damonı canlandıran adam gerçekte seninle değil @destere ile ilgilenir o yüzden boşuna şaşırmaayrıca elenanın nesi var kız taş gibi hemi de bulgar yani evine falan gelirse ulaşma şansımız var altı üstü edirneden sınırı geçicen
sonracına thee 100 de bellamy yardımcı oyuncu başrol clarke ve finno ikisi olmalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?