ne tesadüf benim de amacım ikinizi de öldürmekBnm amacım ikinizi de gebertmek![]()
ne tesadüf benim de amacım ikinizi de öldürmek![]()
Benim amacımda sizi birbirinize yedirtip sıyrılmakBnm amacım ikinizi de gebertmek![]()
Şimdi fark ettim bunun dizi kesitlerinde ne işi var@Çiğdem- in favorisi![]()
Sil diyorum sana şunun uğursuz MY konularınıŞimdi fark ettim bunun dizi kesitlerinde ne işi varNeyse konu silinmeden Muhteşeme yolladım yine
Emre daha kıymetimizi bilmesin
![]()
![]()
![]()
ben ne sinir olacam @xemrexxx i sinir etmek için yap![]()
hayatım konularım silinirse ben de sizin kaleminizi kırarım geberirsiniz
Başrollerinde Hülya Avşar , Beren Saat , Anastasia Thsilimpou ve Ekin Koç'un yer aldığı Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi 29 Ekim'de Amerikan Telemundo kanalında yayınlanmaya başlamıştı.
Dizi kısa sürede kendine kitle yaratmayı başardı. İspanyolca yayın yapan kanalda ortalama 1.35 - 1.4 milyon izleyiciye ulaşan MYK, İngilizce yayın yapan CW kanalının ; Arrow , Riverdale , Dynasty ve Crazy Ex Girlfriend gibi dizilerini solladı ve Supernatural'ı ise farklı reyting gruplarında geçti. Flash hariç tüm CW dizilerini geçen MYK 4 büyük kanalın düşük reytingi dizilerini de geçiyor.
url=https://hizliresim.com/r5mN6z][/url![]()
muhteşem beroşumun harika güzelliğini kendi kötü mesajlarına alet etme kertenkele
çiğdemin dizileri sollamasına ne diyorsunhülya bidonunun ismini berenin önünde yazman çok yakışıksız bir davranış kınıyoruz seni tosbağahatta sana bir tarafına yakman için bir kilo kına bile gönderebiliriz bu davranışın yüzünden
![]()
Ben ondan güzelim bemuhteşem beroşumun harika güzelliğini kendi kötü mesajlarına alet etme kertenkele![]()
Nasıl dizileri sollamısım bee @destere de anlamadığından tepki verememişçiğdemin dizileri sollamasına ne diyorsun![]()