Netflix Cursed - Dizi Yorumları

Farklı bir yapısı var...
Kılıç var,Arthur var,Merlin var... Ama farklı bir kurgusu var.

Fantastik filmleri,dizileri seviyorsan, doğaüstü olaylar,sihir vb. ilgini çekiyorsa sıkmadan izlersin.
Yaklaşık 55 dk bölümleri; ben film tadında zevkle izliyorum.
Wow bu güzel oldu. Merlin ilk izlediğim yabancı dizidir. Kaçıramam. :D

• Harika
Reactions: The_Erinch
Şuan çok heyecanlı azıcık spoiler olacak ama Kılıç uğruna tüm krallıkların savaşları ve entrikaları harika... GOT havası geldi birden :D
Genelde SPOILER Merlin'de son 2 bölüm savaşa hazırlık ve savaş olurdu her sezon sonu öyleydi. Onun gibi diyorsun yani. :oley:

The Circle Brezilyayı izlemiştim şimdi de bu. Abd'ye başlayıp bıraktım ama ona da devam edeceğim. Güzel içerik.
Brezilya sevmedim ben.. Brezilya ve Fransada dil yoruyor biraz. Ama farklı bir konsept... Biran bu kadar kendini youtuber sanan varken Türkiyede uyarlanır mı demedim değil... Ama 3 ündede eşcinsel karakter var ve güçlü karakterler...Bizim ülkemizde olmayacağı için .
Ama genede bizim ülkedede uyarlanabilir.

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Brezilya sevmedim ben.. Brezilya ve Fransada dil yoruyor biraz. Ama farklı bir konsept... Biran bu kadar kendini youtuber sanan varken Türkiyede uyarlanır mı demedim değil... Ama 3 ündede eşcinsel karakter var ve güçlü karakterler...Bizim ülkemizde olmayacağı için .
Ama genede bizim ülkedede uyarlanabilir.
Ben Fransa versiyonunu şimdi Türkçe dublaj izliyorum çünkü hakikatten odaklanamıyorum yoksa aşinam olmadığı için. ABD versiyonunda ingilizceydi sesi ama Türkçe versiyonu olsa izlerdim ve gey karakter koyabilirler bence. Survivor Cemalcan ya da Master Chef Rıfat'da geydi. Ve bunlar televizyonda yayınlanıyordu.

Diziyi henüz bitirdim ve bence bu puan oranını kesinlikle hak etmiyor. Dizide ki efekt ve sahne olarak The Witcher dizisine benziyor. Bence ön yargıdan dolayı, puan düşük nasılsa kötüdür mantısı ile izlemeden insanların ben puan verdiğini düşünüyorum. Şans verilmesi gereken bir yapım. Fantazya evrenlerini sevenler ve izlemekten zevk alanlar için özellikle tavsiyemdir.

• Harika
Reactions: The_Erinch
Diziyi henüz bitirdim ve bence bu puan oranını kesinlikle hak etmiyor. Dizide ki efekt ve sahne olarak The Witcher dizisine benziyor. Bence ön yargıdan dolayı, puan düşük nasılsa kötüdür mantısı ile izlemeden insanların ben puan verdiğini düşünüyorum. Şans verilmesi gereken bir yapım. Fantazya evrenlerini sevenler ve izlemekten zevk alanlar için özellikle tavsiyemdir.
Manifest izledin mi?

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Yok hayır izlememiştim konusu neydi ?
Seri, beş yıldan fazla bir süre boyunca ölü olarak kabul edildikten sonra aniden tekrar ortaya çıkan ticari bir uçağın yolcuları ve mürettebatı üzerinde yoğunlaşıyor.
1595963668064.png

3. sezon onayınıda aldı NBC den.