Evet.Hatta az önce Twitch'de yayında da konuştuk kendisiyle diziyi.
![]()
Aa ne güzel ne dedi diziyle ilgili
Evet.Hatta az önce Twitch'de yayında da konuştuk kendisiyle diziyi.
![]()
"Bir kaç güne tanıtım gelir diye tahmin ediyoruz, yayın tarihi henüz belli değil. Biz çekimlere devam ediyoruz." dedi.Aa ne güzel ne dedi diziyle ilgili![]()
"Bir kaç güne tanıtım gelir diye tahmin ediyoruz, yayın tarihi henüz belli değil. Biz çekimlere devam ediyoruz." dedi.
Birsen'in yazmasına gerek yok saatler önce açtığın konunun fotoğrafında yönetmenin ismi yazıyor zaten. Dikkatli bakılınca anlaşılacak bir şey. Bazı şeyleri Birsen Altuntaş yazmadan da algılayabilmek/ fark edebilmek önemli.Birsen Altuntaş 2 saat önce yaptığı paylaşımda, Umut Kırca'nın sete hiç çıkmadığını yerine Yasak Elma'nın yönetmeni Murat Öztürk ile anlaşıldığını yazmış.Konu da bu paylaşıma göre güncellendi.
Klakete bakınca belli oluyor zaten, ama ben diziler 2 ekip ile çekildiği için bir ekibin yönetmeni olabilir yada Umut Kırca rahatsızlanmış vs. onun yerine gelmiş olabilir diye düşündüm. Klaketi görünce de işimi gücümü bırakıp neden öyle yazıyor diye de araştırmadım.Birsen'in yazmasına gerek yok saatler önce açtığın konunun fotoğrafında yönetmenin ismi yazıyor zaten. Dikkatli bakılınca anlaşılacak bir şey. Bazı şeyleri Birsen Altuntaş yazmadan da algılayabilmek/ fark edebilmek önemli.![]()
Üzgünüm, ama haklılar.![]()
Orijinali 'Kurnaz Bekar Bayan' ama yerlisinin adı 'Aşk Mantık İntikam'. Alakası yok.En iyi isim bu olabilirdi bence başka ne olabilirdi ki![]()
Orijinali 'Kurnaz Bekar Bayan' ama yerlisinin adı 'Aşk Mantık İntikam'. Alakası yok.![]()
Aklıma gelmedi bir şey ama şu anki adından çok daha iyi şey bulunabilirdi.İşte bu yüzden soruyorum başka ne olabilirdi![]()
Aklıma gelmedi bir şey ama şu anki adından çok daha iyi şey bulunabilirdi.![]()