'Cunning Single Lady'nin Yerli İsmi Belli Oldu! | FOX

İsim kötü olmuş, beğenmedim.

Bu arada fotoğraftaki klakette yönetmenin Murat Öztürk olduğu yazıyor ama konuda hala Umut Kırca. :) Copy-paste olunca tabi.

Aşk mantık tanımaz, mantıklı düşünen intikam almaz.
Çelişkili isim :A
------

Şiir gibi yazmışım :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Birsen Altuntaş 2 saat önce yaptığı paylaşımda, Umut Kırca'nın sete hiç çıkmadığını yerine Yasak Elma'nın yönetmeni Murat Öztürk ile anlaşıldığını yazmış. :) Konu da bu paylaşıma göre güncellendi. :)

Birsen'in yazmasına gerek yok saatler önce açtığın konunun fotoğrafında yönetmenin ismi yazıyor zaten. Dikkatli bakılınca anlaşılacak bir şey. Bazı şeyleri Birsen Altuntaş yazmadan da algılayabilmek/ fark edebilmek önemli. :)

Birsen'in yazmasına gerek yok saatler önce açtığın konunun fotoğrafında yönetmenin ismi yazıyor zaten. Dikkatli bakılınca anlaşılacak bir şey. Bazı şeyleri Birsen Altuntaş yazmadan da algılayabilmek/ fark edebilmek önemli. :)
Klakete bakınca belli oluyor zaten, ama ben diziler 2 ekip ile çekildiği için bir ekibin yönetmeni olabilir yada Umut Kırca rahatsızlanmış vs. onun yerine gelmiş olabilir diye düşündüm. Klaketi görünce de işimi gücümü bırakıp neden öyle yazıyor diye de araştırmadım. :)

• Beğendim
Reactions: Angelica
Eee Yasak Elma'nın yine mi yönetmeni değişiyor? Bu Medyapım kendi içinde transfer yapmaya ne meraklıymış be.

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919