hani tns Erdoğan'ın kontolundeydi bakıyorum unuttun bu iddianın arkasında bak 27. oldu CByeni projesi Abdullah öcalan ligi kurmak güneydoğu Anadolu takımlarından @papuleoo kaynak sporx
hani tns Erdoğan'ın kontolundeydi bakıyorum unuttun bu iddianın arkasında bak 27. oldu CByeni projesi Abdullah öcalan ligi kurmak güneydoğu Anadolu takımlarından @papuleoo kaynak sporx
Beyazsoy çok zekisin ben bunu akıl edememiştim. )))))))her ilde hemen hemen batikent vardır yahuu. şehrin batısına yeni bir şehir kurulunca hemen batikent ismi verilir)))
ben zeki değilim de neyse))) son cümleyi bilgi için değil eleştiri için yazdım keşke anlayaydin)))Beyazsoy çok zekisin ben bunu akıl edememiştim. )))))))
onu okadar akılsız zannetmiyorumhani tns Erdoğan'ın kontolundeydi bakıyorum unuttun bu iddianın arkasında bak 27. oldu CB
millet dalga geçiyor. niye kendiyle dalga geçersin eskiden ilk ondan aşağı olmazdı yahuu şimdi Demirtaş geçiliyor arada 5 kat oy farkı varonu okadar akılsız zannetmiyorum
kendisi bilerek yapıyordurmillet dalga geçiyor. niye kendiyle dalga geçersin eskiden ilk ondan aşağı olmazdı yahuu şimdi Demirtaş geçiliyor arada 5 kat oy farkı var
Doğrudur reis. Benim aklım senin gibi bu işlere pek ermiyoryeni projesi Abdullah öcalan ligi kurmak güneydoğu Anadolu takımlarından @papuleoo kaynak sporx
eline ne geçiyor.. hem kendisine yakın programların dizilere düşük aldırıp hem de kendi programlarına düşük reyting verdirip)))kendisi bilerek yapıyordur
bir küçük ağanın devamına bakarmısın forumda ben yazdımDoğrudur reis. Benim aklım senin gibi bu işlere pek ermiyor