Bir sürü oda ismi çıkıyor karşıma ama.Linkteki adrese gideceksin. Nickini yazacaksın. Ardından gelen şifre bölümene "ff" yazaksın ve geleceksin.
Bir sürü oda ismi çıkıyor karşıma ama.Linkteki adrese gideceksin. Nickini yazacaksın. Ardından gelen şifre bölümene "ff" yazaksın ve geleceksin.
Uzun zamandır oynamıyorum, oynamayı da düşünmüyorum. Çok kasacak şimdi ve bu da büyük sorun aslında. Çuvallamak istemiyorum hem.Ben de şimdi seni etiketleyecektim. Berkannla ikimiz Acemiyiz seni de bekleriz.
@Arslan Bey sen niye gelmiyorsun?
Bir sürü oda ismi çıkıyor karşıma ama.
Bağlanamazsın FAQ'ı kontrol et diyor.http://www.haxball.com/?roomid=~22b...3929ae0844498801fa766aa1187b727fa4d8e0&pass=1
Linke tıkla, nickini yaz sonra şifreya ff yaz ve gir bu kadar
olmuyor doktoor
Ben girdim de oyunu sevmedim.
Bende de öyle oluyor da anlayan yok bizi işte.Odalar çıkıyor ama.
nazarım değdi siz de giremiyorsunuz dedim oynamayayım diye .ssBen de giremiyorum şimdi.
Efsane Döner'miş odanın ismi. Tabi ben döneri yemek olarak algıladım. @yatutarsaBir sürü oda ismi çıkıyor karşıma ama.
Bende de öyle oluyor da anlayan yok bizi işte.
İyi işte bizim odanın adı Hayat Benim Kumandası Senin.Odalar çıkıyor ama.
Efsane Döner'miş odanın ismi. Tabi ben döneri yemek olarak algıladım. @yatutarsa
Ne oluyor ya?İyi işte bizim odanın adı Hayat Benim Kumandası Senin.
o zaman sen keyfine bak aga oyunu boşver nerden izliyosun kanal avrupa mı yoksaŞu an Vadi izliyoruz saat 4'e kadar aksi takdirde gelirdim
--FF Tapatalk--Kimileri Ölümden Korkar Kimileri Ölümden Sonraki Azaptan..
kapattı odayı o kadar kişiye mesaj attım odayı kapattı@OzaN girilmiyor odaya.
oda kapandı admin biz bişey yapmadıkHerkes düştü odadan?