- Reaksiyon puanı
- 50,466
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
21.45 gibi başlarsa 23.30'a kadar oynarız galiba. La @HeisenBerg nerdesin gece olsun diyen sensin ortada yoksun.Takriben kaç gibi kalkıyorsunuz masadan.
ben mi giriyormuşum bir kere girdim beni attılar ben de tövbe ettim zaten pek sevmemiştim21.45 gibi başlarsa 23.30'a kadar oynarız galiba. La @HeisenBerg nerdesin gece olsun diyen sensin ortada yoksun.
. @yatutarsa sen de gelir misin? Eskiden baya giriyormuşsun?
Mobilsin diye etiketlemedim. Gelebileceğini bilsem etiketlerdim.Hiç etiketlenmedim ama ben de gelirim.
Attılar derken.ben mi giriyormuşum bir kere girdim beni attılar ben de tövbe ettim zaten pek sevmemiştim
Ayıp etmişler.ben mi giriyormuşum bir kere girdim beni attılar ben de tövbe ettim zaten pek sevmemiştim
baya attılar işte oyundanAttılar derken.
bence deAyıp etmişler.
Naptın, sorun kimdeydi kınayalım kim attıydı seni.baya attılar işte oyundan
bence de
odaya girdim herkes forumdaki nickini yazsın dediler ben de bir iki dakika latife edeyim diye söylemedim adımı tam @berkann tahmin etti ben de açıklama yapacaktım ki isim yoksa oyun da yok dediler attılar beni kim attı hatırlamıyorum ama temsilen atayım capsiNaptın, sorun kimdeydi kınayalım kim attıydı seni.
Ben atmışımdır Haxball ciddi bir müessese adını söyleseydin.odaya girdim herkes forumdaki nickini yazsın dediler ben de bir iki dakika latife edeyim diye söylemedim adımı tam @berkann tahmin etti ben de açıklama yapacaktım ki isim yoksa oyun da yok dediler attılar beni kim attı hatırlamıyorum ama temsilen atayım capsi
Tam da söyleyecektim zatenBen atmışımdır Haxball ciddi bir müessese adını söyleseydin.
Biz sana yeterince süre tanımışızdır.Tam da söyleyecektim zaten