Kötüymüş üzüldüm senin adına. Peki bu sorunun sürekli olması Allah korusun uzun vadede gözde kalıcı bir hastalık yapmaz mı?Sorunum kronikmiş ilaçlar bitince hemen başlıyor maalesef.
Kötüymüş üzüldüm senin adına. Peki bu sorunun sürekli olması Allah korusun uzun vadede gözde kalıcı bir hastalık yapmaz mı?Sorunum kronikmiş ilaçlar bitince hemen başlıyor maalesef.
Çok tehlikeli bir durum yok herhalde. Bana öyle bir şey söylenmedi en azından.Kötüymüş üzüldüm senin adına. Peki bu sorunun sürekli olması Allah korusun uzun vadede gözde kalıcı bir hastalık yapmaz mı?
Devir değişti biz fişlerle öğrenmiştik okumayı yazmayı.Acardim ama su an mesgulum malesef kardesim pc basinda okuma yazma öğreniyor: A
Aynen fislerle öğreniyorduk sen bunu demesen ben bunu hic hatirlamazdim belkiDevir değişti biz fişlerle öğrenmiştik okumayı yazmayı.
Vay Recep gelmiş Recep açar şimdi.
Geçen Ramazanin havasi bambaskaydi seribaslaro ben-alemto-billy kane-kaan955 diGeçen ramazanı kaçırdık mal gibi.
Sunlar pc den kalksinlar bir gelecem Allahin izniyle
Oha aga beklebakın arkadaşlar odam 6 dkka açık kalıcak kimse gelmezse kapar ve bidaha açmam haberiniz olsun