Öğrenebildin mi bari haxball'u, noob.Haxball'u özledim lan.Yazın daha sık gelirim foruma belki,oynarız.
Pro olmak gibi bir çabam olmadığı için eğlencesine oynayacak kadar biliyorum.Yoksa sabah akşam hırs yapar belli bir yerlere gelirdim.Öğrenebildin mi bari haxball'u, noob.
Hangimiz proyuz sanki.Pro olmak gibi bir çabam olmadığı için eğlencesine oynayacak kadar biliyorum.Yoksa sabah akşam hırs yapar belli bir yerlere gelirdim.
Ne biliyim olum yine forumda birçok kişiden iyi oynuyorsun sen.Hangimiz proyuz sanki.
Lan yok kaç aydır oynamıyom yarın elime verecekler.Ne biliyim olum yine forumda birçok kişiden iyi oynuyorsun sen.
Sen nickine HeisenBerg yazmışsın ama bu bildiğin Jesse Pinkman.Elime verecekler ne demek lan?Lan yok kaç aydır oynamıyom yarın elime verecekler.
Doğruları söylemekten çekinmem.Sen nickine HeisenBerg yazmışsın ama bu bildiğin Jesse Pinkman.Elime verecekler ne demek lan?
Kesin var mı bu gece?@OzaN
Benim de çok uykum var valla neyse artık. 23.45 nasıl ey ahali?Olsun, isteniyor madem ama erken bitirip fazla geçe bırakmazsak iyi olur. Benim uykum var şimdiden.
Bence de şimdi başlayalım, benim yarın dersim var bu yüzden sizin saatle 00.00'a kadar kalabilirim. Bizde 02.00 oluyor artık.Olsun, isteniyor madem ama erken bitirip fazla geçe bırakmazsak iyi olur. Benim uykum var şimdiden.
bugün cumartesi mi@takas 'ta pek hareket yok.
Aga bugün de 1 Mayıs özel var.bugün cumartesi miaçıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?