- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Geç olsun güç olmasın bize her gün CumartesiMaçlardan sonra bir şey de yazmadık dediğin gibi ama TT'ye Pazartesi günü girdik.
[HASHTAG]#cumartesigecesihaxballgecesi[/HASHTAG]
Asıl Cumartesi gelene kadar lag olmayan bir oda sahibi bulabilsek hiç fena olmaz.Geç olsun güç olmasın bize her gün Cumartesi
[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG]Son yaptığım hamle unutulmaz herhalde.
@OzaN madem bu konu altında Cumartesi günleri toplanıyoruz, konunun başlığını mı değiştirsen acaba? Haxball Cumartesi Yorum Konusu gibi bir şey işte.
Onlarda bile oluyordu zaman zaman. @takas'ın odalar fena değil gibi genel olarak.Asıl Cumartesi gelene kadar lag olmayan bir oda sahibi bulabilsek hiç fena olmaz.
@34rcp44 ve @HeisenBerg'e bir isim daha katılmalı.
Ekstra bir şey çıkıyordu bazen, normalde bir sıkıntı olmuyordu.[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG]
Onlarda bile oluyordu zaman zaman. @takas'ın odalar fena değil gibi genel olarak.
Böyle çok iyi oldu işte.[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG]
Onlarda bile oluyordu zaman zaman. @takas'ın odalar fena değil gibi genel olarak.
bende bi sıkıntı görmedim gayet iyi beğenmiyorsanız başka biri açsın fark yapmaz[HASHTAG]#CumartesiGecesiHaxballGecesi[/HASHTAG]
Güzel oda da daha iyileri olabilir.bende bi sıkıntı görmedim gayet iyi beğenmiyorsanız başka biri açsın fark yapmaz
tamam aga bunu bi deneyelimGüzel oda da daha iyileri olabilir.
Bir de odayı açan dahil (Bu sen oluyorsun. ) herkes reklamları kapatırsa lag sorunu ciddi anlamda azalır diye düşünüyorum.
Mozilla ile hax odasına girdikten sonra sol üstte Play Haxball yazan yeri mouse ile sağ tıklıyoruz. Çıkan seçeneklerden "Ögeyi İncele" diyoruz.
Aşağıda açılan yerde <div id="header"> yazan yeri (5. sırada) mouse ile seçip delete ile siliyoruz. Daha sonra yine 5. sıraya <div id="ads"> yazısı geliyor. Onu da aynı şekilde siliyoruz. İki kodu da sildikten sonra ögeyi inceleyi kapatıyoruz.
Böylece sağdaki reklam ve üstteki gereksiz yerden kurtuluyoruz. En önemlisi lag sorunu diye bir şey kalmıyor nerdeyse..
Ozan'ın konusunda eklenti filan var, oralara hiç girmeye gerek yok.
#cumartesigecesihaxballgecesi
Ben the game haric hepsini siliyorum aga Bir de yanda başka yerlerde var oralari sa siliyorum bilgisayarda iki tane birden TV acmama rağmen lag 70 Kapatinca 45-50 falan oluyor diğer yerleri de silin yaniGüzel oda da daha iyileri olabilir.
Bir de odayı açan dahil (Bu sen oluyorsun. ) herkes reklamları kapatırsa lag sorunu ciddi anlamda azalır diye düşünüyorum.
Mozilla ile hax odasına girdikten sonra sol üstte Play Haxball yazan yeri mouse ile sağ tıklıyoruz. Çıkan seçeneklerden "Ögeyi İncele" diyoruz.
Aşağıda açılan yerde <div id="header"> yazan yeri (5. sırada) mouse ile seçip delete ile siliyoruz. Daha sonra yine 5. sıraya <div id="ads"> yazısı geliyor. Onu da aynı şekilde siliyoruz. İki kodu da sildikten sonra ögeyi inceleyi kapatıyoruz.
Böylece sağdaki reklam ve üstteki gereksiz yerden kurtuluyoruz. En önemlisi lag sorunu diye bir şey kalmıyor nerdeyse..
Ozan'ın konusunda eklenti filan var, oralara hiç girmeye gerek yok.
#cumartesigecesihaxballgecesi