CTRL + V Yapın En Son Ne Kopyalamışsınız Görelim !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan мαηια¢
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sütün faydaları
Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan önce, kalkar kalkmaz içsin diye hazırladığım sütün bardak ebadını o kadar abartmışım ki, henüz uyanmaya çalışan, tek gözü açık oğlumdan gelen cümle: "İneğin kendisini getirseydin bari."

Tottenham’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen savunma oyuncusu Michael Turner, takımı Hull City’nin başarısına odaklanacağını açıkladı.

Goal.com

Hakkında çıkan transfer haberlerine son noktayı koyan Michael Turner, takımı Hull City’e konsantre olmak istediğini söyledi. Tottenham ve Liverpool’un başarılı savunma oyuncusunu kadrolarına katmak istedikleri iddia ediliyordu.

Asya Kupası için Çin’e giden Hull City’nin kadrosunda bulunan Turner, “Şimdilik sadece antrenmanlara ve takımın başarısına odaklanmak istiyorum. Sezona tam olarak hazır başlamak için elimden geleni yapıyorum. Gazetelerden bazı haberler okudum ama bu tip söylentiler benim konsantrasyonumu bozamaz” dedi.

2006 yılında Hull City’e transfer olan 25 yaşındaki savunma oyuncusunun, milli takıma seçilebilecek kapasitede olduğu düşünülüyor.

33df8uh.png