Crysis 3

Oyunu Denediniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    4

RüzgarGülü

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,783
Puanı
860
16961d1361221325-crysis-3-hunter-edition-cz-hu-obal-dvd-cz.jpg

Vikipedi tarafından Crysis 3: Crysis 3, Crytek tarafından geliştirilen, Electronic Arts tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan bilim kurgu türü video oyunudur. Crysis 3 serinindiğer oyunları gibi Türkçe altyazı ve seslendirme içermektedir.

qw78r.jpg
Crytek firmasının, ilk olarak 2007 yılındapiyasaya sürdüğü ve savaş oyunu olarak ilgileri üzerine çeken oyun olmayı başarmış, serinin 3. oyunu olan Crysis 3 ise ilk 2 seriye göre daha çok ilgi çekeceğe benziyor.
Crysis 3'te de yine Dünya'yı Kurtaran Adam rolündeyiz. İlk aksine oyun şehrin ormanlaşmış versiyonuyla karşımızda, her tarafı ağaçlara bürünmüş.Bu serinin birinci ve ikinci serinin birleşmesi gibi görünüyor. Oyuncuları hayal kırıklığına uğratan kısmı ise Tek Oyunculu senaryonun beklenenden kısa olması. Bundan dolayı çok büyük eleştirilere maruz kaldı.
Bunun yanı sıra oyun içeriğiyle ilgili ise oyunda hepsi birbirinden güzel 33 farklı silah bulunmaktadır. Oyuna gelen özellikler arasında zırhımızı daha kapsamlı biçimde geliştirebiliyoruz ve görünmez iken arkadan bıçakla öldürünce görünmezlik bozulmuyor. Biraz kısa senaryo olsa da serinin en güzel oyunu diyebiliriz...

lg8m7.jpg

IGN – 8.5

OPM – 8
Videogamer – 6/10
Destructoid – 7.5
Gamespot – 7.5
Polygon – 7
Digital Spy – 4/5
Eurogamer – 7
Kotaku – “No”
Games Master UK Magazine (PC) – 8.5
Gamereactor Sweden (PC) – 8
Joystiq – 4/5
GameTrailers -
CVG – 8.5
GamesBeat – 85/100
GameTrailers : 9
GameInformer : 8.5
PCGAMER: 81
N4G: 8

qw79p.jpg

Crysis 3 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri
Windows Vista, Windows 7 ya da Windows 8 işletim sistemi
DirectX 11 destekli ve en az 1GB bellekli ekran kartı
Çift çekirdekli işlemci
2GB Bellek (3GB, Windows Vista sistemlerde)

Crysis 3 İçin Taviye edilen Sistem Özellikleri
Windows Vista, Windows 7 ya da Windows 8 işletim sistemi
DirectX 11 destekli ve en az 1GB bellekli ekran kartı
Dört çekirdekli işlemci
4GB bellek

qw7b1.jpg

Crysis-3-Fighters_1920x1080.jpg

Crysis3-31.jpg

Crysis-31.jpg

crysis3-4.jpg

Crysis3_Canyon_WP1920x1080.png
original.jpg

Crysis-3-modded-controllers-info1.jpg

Crysis3MTATrainYardFields.jpg

crysis3_conceptart4.jpg

Crysis-3-screen-8-Swamplands.png
crysis3_conceptart1.jpg

Crysis_3_08.jpg

qw7br.jpg

Oyunun orjinal Fragmanı

Oyunun Türkçe Fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
DX11 olsa bir an önce oynamak istediğim bir oyun ama DX11'i desteklemiyor PC malesef :(

Görünmez iken arkadan bıçakla öldürünce görünmezlik bozulmuyor. Bu süpermiş. Eski hali çok sinir bozucuydu.

DX11 olsa bir an önce oynamak istediğim bir oyun ama DX11'i desteklemiyor PC malesef :(

Görünmez iken arkadan bıçakla öldürünce görünmezlik bozulmuyor. Bu süpermiş. Eski hali çok sinir bozucuydu.
Kötü olmuş en düşük DX11 istemesi.. Evet görünmezlik özelliği çok güzel :) Hitman 5'i az kaldı bitirip buna geçeceğim hemen :D

Kötü olmuş en düşük DX11 istemesi.. Evet görünmezlik özelliği çok güzel :) Hitman 5'i az kaldı bitirip buna geçeceğim hemen :D

D 11'in en düşük olması para için tabiki :T:

Hitman'i pek sevmedim. Güzel ama biraz yavaş ilerliyor.

- - - Ekleme - - -

D 11'in en düşük olması para için tabiki :T:

Hitman'i pek sevmedim. Güzel ama biraz yavaş ilerliyor.

Dene bakalım indirince, yorumlarını bekliyorum :)

- - - Ekleme - - -

Evet ama en çok satan oyunlarından bırakalımda para kazansınlar :)

Hitman'i zorda oynuyorum. Oyun bayağı zorluyor. Rahibelerle bir bölüm var çok süper yapmışlar :D

Sandi DX9 yapsalar az satacak. Daha fazla satacak ama ekran kartı satışı azalacak. Böylece ben de oynayabilecektim :(

Oyun güzel mi @RüzgarGülü?

Sormam gerek yok galibe. Süperdir herhalde :D

Oyunu bitirdim. Oyunu oynayana kadar en sevdiğim serisi 2.seriydi. Şu an en sevdiğim serisi bu oyun oldu. Müthiş bir senaryosu var oyunun. Oklu bölümler nefes kesti. :)
@XanTier

Bu tarz oyunları oynamayalı yıllar oldu ama denemek istiyorum bir ara. :)
Benim foruma üye olduğum zamanlarda oynuyordun zanendersem :)

Bu oyunu denemelisin. Hiç birini oynamadıysan baştan başla müthiş bir senaryosu var ve tamamen türkçe olması ekstra güzellik sağlıyor :)

- - - Ekleme - - -

İyice DX 11 almaya ittin şimdi beni :D
Sormuştun ya onun için dedim :D Alırsın umarım en uygun zamanda :D

Benim foruma üye olduğum zamanlarda oynuyordun zanendersem :)

Bu oyunu denemelisin. Hiç birini oynamadıysan baştan başla müthiş bir senaryosu var ve tamamen türkçe olması ekstra güzellik sağlıyor :)

O zamanlar da çok oynamıyordum aslında fakat site o alan üzerine yoğunlaştığından bilgi sahibiydim ve denemişliğim vardı birçok oyunu. 2004-2007 civarı asıl çok oyun oynadığım dönemdi. :):)

O zamanlar da çok oynamıyordum aslında fakat site o alan üzerine yoğunlaştığından bilgi sahibiydim ve denemişliğim vardı birçok oyunu. 2004-2007 civarı asıl çok oyun oynadığım dönemdi. :):)
2010 civarı bi dünya oyun paylaşıyordunuz. İsmi duyulmuş oyunların hepsini oynamıştım o zaman ve hepside bu sitedendi :) Oyun oynarken tek sorun zaman :)

- - - Ekleme - - -

Para lazım paraaa paraaa :D
:D