iranla alakası yok o zaman ilginç ben dedim kesin doğu taraflarına aittirFilmin müziklerinin bestecisi Amerikalı running scared, crash, nell, blade, kırılma noktası filmlerinin müziklerini yapmış.
iranla alakası yok o zaman ilginç ben dedim kesin doğu taraflarına aittirFilmin müziklerinin bestecisi Amerikalı running scared, crash, nell, blade, kırılma noktası filmlerinin müziklerini yapmış.
Ben filmlerde müziklere fazla takılmam ama evet dikkat çekiciydi, başarılıydı hatırladığım kadarıyla.@OzaN İki kelimede filmin müziklerinden bahsetseydin kesinlikle mükemmeldi,onun dışında yazdıklarına tamamen katılıyorum.
Ben puanı, ırkçılık üzerine abartılarak gittikleri için girdim. Dolayısıyla sıktığı anlar oldu bunun üzerine. Kimi zaman sahneleri abarttılar. Derken ister istemez puan aşağılara indi. Diğer türlü o kadar da düşürmezdim @berkann.
Bu şekilde açınca, neden düşürdüğüm daha bir açığa çıkıyor.Rahatsız etmiş demişsin, anladım.
Bu şekilde açınca, neden düşürdüğüm daha bir açığa çıkıyor.
Cinsellikten rahatsız olduğum yok. O hayatın kanunu sonuç olarak. Ben sadece cinsellikte dahi ırkçılığa girmeleri rahatsız etti.Ben pek rahatsız olmam cinsellikten filan, tabi tek başıma izlersem.Birisi kapıya açacak diye korkuyorum sadece.
Ne kadar rahatsız olma desem de olmuşsun artık, değişmezsin bundan sonra. Tek önerim etkinlikteki diğer filmlerden Brokeback Mountain'i izleme olur.
Cinsellikten rahatsız olduğum yok. O hayatın kanunu sonuç olarak. Ben sadece cinsellikte dahi ırkçılığa girmeleri rahatsız etti.
O tarz filmde izledim. Jim Carrey filmlerinden 'I Love You Phillip Morris'i izlemiştim. Profesyonelce bir film. Tavsiye ederim. Jim Carrey'nin bütün filmlerini izlemeye kafaya koyduğumdan, ki bütün filmlerini de izledim. O filmi de izlemiş bulundum yani ama yine de başarılıydı. Tarzımın çok uzağında kalan bir filmdi gerçi.
O cümlede bozukluk var, doğru. Arada oluyor böyle. Farkındaydım zaten. Ben o tarz sahnelere karşı değilim ama.Cümlen aynen şöyle:
Ryan'ın, Christine'yi kocası Cameron'un önünde taciz etmesi, çok rahatsız edici bir sahneydi. Cameron'un da bu duruma sessiz kalması rahatsız ediciydi. Graham ile Ria'nın açık sahne yaşaması ve o sahnede dahi ırkçılık üzerine kurulması.
Dil bilgisi hatası mı yaptın yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?