- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
Senin gibisini bulsam saklayacağımOlur olur sabret
Senin gibisini bulsam saklayacağımOlur olur sabret
Gripim abla
@serhatt e hastanedeki doktorlar bile yürümüş ablaAhh kıyamam hava değişimi yaşıyoruz ondan sanırım dikkat et kendine iyileşene kadar dinlen çıkma dışarıya dinlenmeden geçmez grip okula gidene kadar iyileşirsin inşallah
serhata dönelim merak ettim kim yürümüş ona ya
Batunun dizisinde Hayriye ana rolünü sana düşündükŞu an aseksüelim ama her an gay olabilirim değişik bendeki hormonlar.Seviyesi hep değişiyor
Aa ne hakkında bahsettin bendenHoşbuldum
Bu forumda bir gün değerimin anlaşılcağını biliyordumBatunun dizisinde Hayriye ana rolünü sana düşündük
Keşke yürüselerdi, bütün doktorlar mı taş olur bi hastanede şaştım kaldım@serhatt e hastanedeki doktorlar bile yürümüş abla
Dışarı çıkmam gerekiyor maalesef.Cumartesi direksiyon sınavım var her gün dersim var
@serhatt e hastanedeki doktorlar bile yürümüş abla
Dışarı çıkmam gerekiyor maalesef.Cumartesi direksiyon sınavım var her gün dersim var
Canım ne sandın biz doktorlar seksiyizdirKeşke yürüselerdi, bütün doktorlar mı taş olur bi hastanede şaştım kaldım
Hademe bile abla..Hımm cumartesine kadar o zaman evde kal daha iyi olursun o zamana kadar
anemm doktorlar bilemi yaa aboww
Sen Serhat'ın değil miydin?Hoşbuldum Alaman yarimBeni bi Alamanyaya aldırıp evlenmedin ya yazıklar olsun
@serhatt i geride bırakabilirim Avrupa içinSen Serhat'ın değil miydin?
Et abla sana bilgilerini atarım hastanenin😱Ne biçim hastaneymiş be şikayet etcem he
Ben göremedim seni ama.
İnstada da ekleşmedikBen göremedim seni ama.
Aman al kurtar beni bu derttenSen Serhat'ın değil miydin?
Ben İstanbuldayım diye İstanbulu bıraktın sen ya ... Yazıklar olsunAman al kurtar beni bu dertten
Evet öyle olduBen İstanbuldayım diye İstanbulu bıraktın sen ya ... Yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?