Teşekkürler çok mutlu oldum[emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji5]Ekli dosyayı görüntüle 46666
Forumumuza 5 Ekim 2012 tarihinde kayıt olan, yaptığı yorumlarla dikkat çeken üyelerimizden @cookies, bugün itibariyle 20.000'ler kulübüne girmeyi başarmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Tebrikler, işte hediyen:
Hediye süper ebru özkanım[emoji7]
tebrikler pisbu da hediyen
Saol melune
Hediye yakıyor
Saol abi teşekkürlerTebrikler Alper.Nice güzel mesajlara.
Ayrıca Dilara benimde favorim.Hediyen çok güzel.
Evet hediye süper
Senin verdiğin hediyeleri çok seviyorum[emoji15]Benim verdiğim hediyeler genellikle öyledir.
Teşekkürler
Hediye süper
Evet ya Allah nazarlardan korusun[emoji7]Ebru Özkan çok sempatik yaa. Kötü kadında bile sempati mi kazanıyor.
Orda ben hatırlamıyorum onu ya.O karakteri hatırlıyorum ama Ebruyu hatırlamıyorumSen Hanımın Çiftliğini izlemişsin ya oradan bir sempatin olmuştur.
Ama gıcıktı orda
Ahh ne diziydi[emoji7] [emoji7] [emoji7]Orada kıldı.Anneler ve Kızları dizisinde sevdim ven bu kadını.HC'de Özgü'nün karşısında şansı yoktu.
Anneler ve kızları
Hayatımın rolü
Not defteri
Paramparça
Hepsi de izledim[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Aslında çoktu.Ama kanal batırdı gün değiştirdi saat değiştirdi.Aynısını hayatımın rolü içinde yaptı.Evet o dizi çok güzeldi ya.Reytingi az diye bitmişti.
Ahh ne diziydi[emoji7] [emoji7]Aslında iyiydi de Tempo bozdu dizide.
Rolleri falan süperdi. Oyuncular muhteşemdi.
Saol lo [emoji3]Tebrikler..
Kadına bende aşığım[emoji7] [emoji7] [emoji7]Bu nasıl hediyeymiş, kadına zaten aşıktım gece gece insanı yoldan çıkarma. Bu arada tebrikler Alper'cim.@cookies (Her cookies yazışımda Empire dizisindeki kurabiye geliyor aklıma)
Teşekkürler
Hahaha
Saol [emoji3]Tebrik ederim @cookies
Teşekkürler [emoji6]Tebrikler @cookies
Tenk yu[emoji18] [emoji18] [emoji18]tebrikler
Saol denizTebrikler kurabiye
Kurabiye değilim ben Cookiesim
Bari kurabiyeler de
Hahaha sende miTebrikler kurabiye
Saol Cengiz
Saol Yiğitciğim cnm bnm[emoji14] [emoji14] [emoji14]Tebrikler @cookies ciğim.
Saol teşekkürler tenk yu[emoji1] [emoji1] [emoji1]Tebrikler @cookies
Saol [emoji18] [emoji18] [emoji18]
Hediyen çok şirin teşekkürler[emoji18] [emoji18]
25 .000 lere önümüzdeki 2 yıl içinde gireceğime inanıyorum bende