NBC Community İlk 5 Sezon Yorumları

5x1

Öncelikle, ben bölümü beğendim. Ama keşke 4. sezonu bitirp direk izleseydik henüz özleyememişim ve 6. sezonu özleyecek kadar zamanda kalmayacak.

Zamansal bir sıkıntı vardı herkes bölümünü bitirmiş, chang halen oralardaydı. Kimse mi duymaz.
Karakterler genel olarak aynıydı, jeff çok değişmiş, yaşlanıyor artık yavaş yavaş ama gerdirme felan yazmış olabilir veya kilo vermiş emin değilim bir garip gözüktü. Genel olarak ben bölümü beğenedim.

Okula bilgisayarla gitmediğim için kötü sayılabilecek bir görüntüyle internetten izledim.
Hd izlemiyince zevk alamıyorum, huyum kurusun.

@OzaN
@cevaa

5x1

Ben pek beğenmedim beklentim daha yüksekti.

Yeni konu olması iyi güzel de pek çok şey havada kalmış gibi geldi.

Hepsinin tekrar okula dönmesi baya zorlama geldi ama öyle olmak zorundaydı bir
yerde.

Pierce'ı görmek şaşırttı.

Ben yeni karakterleri bekliyordum ama hiçbir yeni karakter göremedik.

7/10

5x2

İlk bölümden daha iyiydi bence.
Ama hala alışamadım üstüne annie hala derslere giriyor.
Bölüm başı çok sıkmaydı, ayıpladım hatta dedim napmış bunlar felan ama orta bölüm hocalarla ilgili başlayan ve jeff'in son bölüm olayı zirveyi gördü bence. Bölümün zirvesini en azından.

Kekeleyen süper zekada oradaydı, yaşlı kurtta oradaydı küpeleriyle acaba yeni hocada aralarına mı katılacak merak ediyorum ama ilk önce şu grubu düzgün bir zemine oturtmalılar artık.

@cevaa @OzaN

5x2

Bence de ilk bölüme göre daha iyiydi ama genel olarak vasattı.

Öğretmenler odası filan güldürdü

7/10

5x2

Bence de ilk bölüme göre daha iyiydi, hatta çok daha iyiydi.

Mike reyisin diziye katılması güzel oldu, karakterini sevdim gibi.

Jeff'in öğretmen olması bence iyi oldu, diziye lazımdı böyle değişiklik. Yakıştı da hani öğretmenlik.

Bölümün tek zayıf yanı Abed'in sahneleriydi bence. Nicholas Cage geyikleri başarılı değildi.

8/10

5x3

Bölüm başından sonuna kadar efsane bir bölümdü. Yani yorum yazmak için zaman saydım ama beklerden dakikalar geçmedi okadar söyliyim. Gerçek anlamda üzüldüğüm bir sahne vardı.

Starburn'un döndüğüne sevindim, tam ona yakışır bir dönüş oldu fakat hemen ardında pierce öldü haberi ile gerçekten üzüldüm. Aslında 4.sezonun son bölümlerinden beri yoktu ama gerçekten yokluğu hissediliyordu, dizide öldürüp anmaları gerçekten üzüldüm.
Community biraz daha eksik şimdi.

Sunumlarım ve beraberin yoğun bir haftam var, depo bölüm izliyim dedim onun için. Bugün ve yarın için tamamım.

5x4

Dan's Community hayata döndü, geçtiğimiz bölüm ve bu bölüm gerçek anlamda izlerken istediğim hazzı verdi. Gerçek anlamda mutluyum.

Britta'nın saç şekli güzel olmuş aynı şekilde jeff'inde normale dönmüş. 1. sezon hazzını yakaladım resmen şu 2. bölümde. Gerçek anlamda mutluyum, 5. sezondur devam etmemin tek nedeni diziye bağlanmış olmam.

Pierce şanına yakışır şekilde öldü, komik ama o karakterin hikayesi bu olmalıydı.

5x3

Pek iyi bir bölüm olmasada buna şükür.

Jeff eski haline dönmüş gibiydi.

Troy'un halleri çok iyiydi

7.5/10

5x4

Bu sezonun ve son zamanların en iyi bölümüydü belki de.

Pierce'in sorduğu sorular ve grubun birbirlerinin arkasından yaptığı işler filan bayaa güldürdü
Özellikle Jeff'in Britta'nın eşyasını saklama şekli çok iyiydi ''Savaşta kazanılması lazım''

Pierce'de kendine yakışır şekilde öldü

9/10

5x3

Bölümde iyi espriler vardı bazı sahneler çok iyiydi ama bölümün konusunu sevmediğim için pek zevk alamadım.

Üşüyoruz Pierce, usta kalp krizi taklitçisi.

7/10

5x4

İyi bölümdü genel olarak. Yorumu geciktirdiğim için şurası komikti diyeceğim detaylar aklımda kalmadı ama genel olarak iyiydi.

Pierce'ı özleyeceğiz.

8/10

5x5

Dizinin son sezonlarda beğendiğim en iyi tip bölümleridendi ve muhtemelen son kez izledik.

Troy gitti

Britta'nın tipi, oynadığı oyun çok muazzamdı. Mutlaka o tarz bir filmde başrole yazsınlar direk. Gruba yeni üyeler katılıyor giderek.

Son 3 bölümdür harika buluyorum diziyi.

Bir edit ekliyim, yeni yaşlı kurt çok iyi ısındı diziye, daha şimdiden.

5x5

İyi ve aksiyonlu bir bölüm olsada böyle oyunları fazla ciddiye almalarını sevmiyorum ben.

Sonda ki vedalaşma sahnesi üzdü

7/10

5x5

IMDb'ye göre sezonun en iyi bölümüymüş, normalde severim böyle uçuk bölümlerini ama bu sefer hiç sevemedim oyunu.

Troy'un gitmesine üzülmedim şahsen, bence gereksiz olmaya başlamıştı. Bundan sonra konu nasıl gidecek merak ettim.

6/10

Bayağı atlamışız diziyi arayı kapatalım.

5x6

Bence tüm olaylar düzeldi, yine yine yine beğendim..

Abed'in eski sevgilisi yine ortaya çıkartıldı, iyi oldu bence. El diliyle konuştuğu hanım kızımızda iyi oyunculuk sergiledi bence hani yakıştı diziye. Yaşlı kurt kesinlikle bu diziyi hakettiğini kanıtladı, ismini öğrenmeliyim biran önce.

@OzaN @cevaa

5x7

.

Dizi -daha çok- güldürmeye başladı ve giderek sıklaşıyor bence.

Chang'in hayalet sahnesinin giriş çıkış kısımları çok yiyidi.
Shirley'in annie'ye verdiği tepki eskileri hatırlattı, britta ve jeff'in görüntüsü ve oynayışları 1. sezon tadı veriyor. Kadroya daha doğrusu gruba yeni katılanlar çok iyi performans gösteriyorlar. Abed'e yeni arkadaşımızı bulduk, bence çok yakıştılar.

5x8

Muhtemelen beğenilmez benim dışımda ama en iyi puan alan bölümlerden biri olmuş.

Biraz hunger games biraz batman rises'de ki sorgu sahnesi birleşmişler güzel birşey çıkmış ortaya. O yeni adam ünlü biri heralde anlayamadım o kısımları ama çok reklamını yaptılar.

5x9

Biraz soluk kaldı gibi - hatta bayağı soluk kaldı-, sürekli net takıldığı içinde olabilir bu işte bu yüzden indirmeyi tercih ediyorum gel görki indiremedim.

Annie'nin kardeşide sorunlu çıktı.
Annie'nin kardeşinin rolünde ki eleman yanlış hatırlamıyorsam geçmiş sezonlarda dragon adlı oyunu yazan kişi, dan ile katıldığı konuşmalarda görmüştüm. Kitap olayı güzel başladı çok uzattılar sıktı biraz. Oyunuda beğenmedim, anlamadım bişiler yaptılar vs.

Spoilere alayım, bence güzel ayrıntıydı.

Ve bu bölüm ilk defa Abed'in bile donduğunu gördük.