Colony Dizisinin Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
colony.jpg

Uzaylıların dünyayı işgalini konu alan yeni Usa Network dizisi Colony tanıtım fragmanı yayınlandı!

Başrollerinde Lost'tan Josh Holloway, Prison Break ve The Walking Dead'tan Sarah Wayne Callies, başrollerini paylaşacağı dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizi Yakın bir gelecekte geçecek olan, uzaylı saldırısında işgal edilmiş Los Angeles’da hayatta kalan bir ailenin mücadelesini merkezine alıyor.​

Son düzenleme:
Tanıtımı beğendim ama hayallerimde ki gibi çıkmadı. İlk olarak dizinin 10 bölümden oluşması çok iyi. Fragmanda da efektleri çok beğendim görsel olarak iyi. Birde senaryo çok iyi olursa çok güzel olur :D İnş dizi tutar ne diyeyim tutmasından ziyade efsane olursa daha iyi olur...

Bu arada fragmanda küçük uçan seyleri Half Life 2 deki bunlara benzettim gerçekten benziyorlar bence. :D
latest

halflife2_scanner2.png

Sarah Wayne Callies özlemimi gidermek için izleyeceğim en azından ilk bölümlerini. Fragman fena değil ama beklentileri düşük seviyede tutuyorum. Kanal bir kere güven vermiyor. Tutmuş olan iki dizisi Mr. Robot ve Suits. Bunların ikisini de hiç sevemedim...

Benimde kanal kafama takıldı ama hayırlısı şu yayın tarihi bir belli olsun bakalım. :)
ayoll etiket gelmemişki şimdi gördüm konuyu:F:F:F

tantım pek fantastik olucak gibi göstermiyor diziyi ben uzaylılar bekliyordum :F:F:F

ama aksiyonlu olucak gibi görünüyor aksiyonu düşmezse izlerim ben
🙂🙂🙂

ayoll etiket gelmemişki şimdi gördüm konuyu:F:F:F

tantım pek fantastik olucak gibi göstermiyor diziyi ben uzaylılar bekliyordum :F:F:F

ama aksiyonlu olucak gibi görünüyor aksiyonu düşmezse izlerim ben
🙂🙂🙂

Banada öyle geldi ama hemn uzaylıları gösterecek halleri yok ya :D inş iyi dizi çıkar çiğdem dua et :/

Banada öyle geldi ama hemn uzaylıları gösterecek halleri yok ya :D inş iyi dizi çıkar çiğdem dua et :/
ben dünyayı uzaylılar işgal edicek insanalrla uzaylılar arasında savas olucak sanıyordum ama fragman başka birşey gösteriyor ayoll resmen insanlar arasında olan şavas dizisiymiş askerr dizisiymiş gibi bir havası var
:F:F:F

ben dünyayı uzaylılar işgal edicek insanalrla uzaylılar arasında savas olucak sanıyordum ama fragman başka birşey gösteriyor ayoll resmen insanlar arasında olan şavas dizisiymiş askerr dizisiymiş gibi bir havası var
uçan şeyler var dikkat edersen :D hem uzaylılar insanları ele geçirmiş olabilir illa uzaylı kılığında mı dolaşacaklar :D

Josh olmasaydı diyorum...Sevmiyorum bu adamı ve diziye şuan bildiğin negatifim.en sevdiğim tür dizisine hiç bişey hissetmedim.

Bu karı neden salt dramada oynamıyor? Eşini kaybetmiş çocukları için zorluklara katlanan bir rolde olsa keşke! Ağlak bi suratı ve rolü cuk otururdu.

josh ve sarah uyumu iyi gözüküyor efektlerde güzel bence konu yavaş ilerleyeceğe benziyor bende bilimkurguda bunu severim konunun yavaş ilerlemesi

öyle bişey arıyorsan Falling Skies öneririm