Diğer Colony - 2. Sezon Yorumları

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
Colony%20Season%202%20Sneak%20Peek.jpg

Bir döneme damgasını vuran iki dizi Lost ve Prison Break'in yıldızları Josh Holloway ve Sarah Wayne Callies'i buluşturan ''Colony'' 2.sezonuna başladı.

Uzaylılar karşısında bir grup insanın direnişini anlatan dizi ilk sezonuyla çok beğenilmişti. 13 bölümden oluşacak diziyle ilgili yorumları 2.sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz..

2x1

Başlarda biraz sıkılsam da ortalara doğru hareketlendi. Güzel bir açılış oldu.

Sonunda işgalin nasıl gerçekleştiğini gördük. İşgal sahneleri güzeldi bence çünkü geçen sezona göre grafiklerde gelişmeler var. :D Arabaların bi anda durması iyiydi.

Bölüm sonuna doğru geçen sezondan devam etmeye başladılar bakalım ne olacak. :D
8.0

2x2

Will doğru olanı yaptı sonunda adamların hepsini öldürdü. Duygusallığa yer yok.
Cocuğu uzun bir aradan sonra değişmiş bakalım onu adam etmek zaman alır baya.

7.5

2x3

O duvara tırmanma ne saçma bir şeydi yahu? :F Eşşek kadar duvara tırmanmaya çalıştılar. Neyse ki dizi mantıklı ilerledi de o uçan şeyler diğerlerini öldürdü. :D

Sonunda Charlie eve geldi ama bu sefer Katie gidici. :D

7.5

4-5-6 toplu bölüm yorumlarım. :A
Sarışın kadını götürdüler umarım ölmemiştir. Karakteri iyiydi çünkü. :(

Bütün bilgisayarlardan evlerde ki insanları gözetliyorlarmış şaşırdım. Aslında bunca gözetlemeye rağmen hala baş kaldırmanın olması mantıksız..

Şu uzaylı kutuları filanda ilginç açıkçası.

Katie yine Will'i zorluyor. :A 6.bölümde yakalanabilirlerdi.ss

Dizi bazen sıksa da bu sezon en beğendiğim şeylerden birisi uzaylılara biraz daha ağırlık vermesi. Teknolojik şeyleri göstermesi. Geçen sezon uzaylıların adı bile geçmiyordu neredeyse. :F

7.5

2x7

Beğendiğim bir bölüm oldu. :D

Bombayı uzay aracına koyup patlama sahnesi harikaydı. Direnişçiler kayda değer bir şeyler yapmaya başladılar. :F

8.0

2x8

Sonunda dizi vites yükseltti.

Will'lerin evine baskın yapan direnişçilerdi galiba? Şu bakıcı öğretmeni öldürmeleri iyi oldu ne gıcık bir kadındı o. :F

Uzaylılar dümdüz etti kampı. :F

8.2

2x 9-10
Dizide bir şey var ki mesela Katie-Will ve diğer zenci aranıyorlar ama maşallah çat kapı gezmeler filan kimseye yakalanmıyorlar. Bu bölümde maşallah baya gezdiler.

Brawn da yakalanmadı mesela. Oda gitti direnişe katılacak gibi.

7.5

2X11
Sezonun şuana kadar ki en iyi bölümüydü. :Z

Vayy vay Brama bak sen öldüreceğini hiç tahmin etmezdim. Birde adamı öldürmedim diyor. 😱
Çocuk yoldan çıktı iyice. :A
8.2

2x12-13 (Sezon Finali)

Pek heyecanlı bitmese de son sahneler güzeldi.:D

Sonunda Colony'den çıktılar artık yeni sezonda yeni mekanlarda geçer dizi. Bi ara silahlar çekilince orada mı biter acaba dedim neyse ki bitmedi.
Son sahnelerde şehrin boşluğu filan tam TWD'lik sahnelerdi. :F :Z
Snyder düğmeyi bastı zaten bu kadar Willerin tarafına hemen geçmesi şaşırtmıştı. belliydi. :D

8.0

Sezon için biraz genel yorum yapayım. :D
Dizi bazen yer yer heyecanını kaybetti hele ilk bölümler filan biraz sıkıcıydı neyse ki sonlara doğru toparladı. Birde bu sezon uzaylılar hakkında çok şey öğrenemesekte gerek sahneler olsun gerek görsellik filan ilk sezona göre daha iyiydi. :A

@destere @Forumdash diziyi tek başıma bitirdim. :A :A

2x12-13 (Sezon Finali)

Pek heyecanlı bitmese de son sahneler güzeldi.:D

Sonunda Colony'den çıktılar artık yeni sezonda yeni mekanlarda geçer dizi. Bi ara silahlar çekilince orada mı biter acaba dedim neyse ki bitmedi.
Son sahnelerde şehrin boşluğu filan tam TWD'lik sahnelerdi. :F :Z
Snyder düğmeyi bastı zaten bu kadar Willerin tarafına hemen geçmesi şaşırtmıştı. belliydi. :D

8.0

Sezon için biraz genel yorum yapayım. :D
Dizi bazen yer yer heyecanını kaybetti hele ilk bölümler filan biraz sıkıcıydı neyse ki sonlara doğru toparladı. Birde bu sezon uzaylılar hakkında çok şey öğrenemesekte gerek sahneler olsun gerek görsellik filan ilk sezona göre daha iyiydi. :A

@destere @Forumdash diziyi tek başıma bitirdim. :A :A
Tebrixler :clapping: sıkılmıştırsın kesin :A