İçinde n vardı ki?Eskiden sıkı Limonata içerdim ama içeriğini okuduğum için tamamen soğudum Uludağdan..
Bir seçenek işaretlemem gerektiği için Cola dedim.
İçinde n vardı ki?Eskiden sıkı Limonata içerdim ama içeriğini okuduğum için tamamen soğudum Uludağdan..
Bir seçenek işaretlemem gerektiği için Cola dedim.
tek bardakta yaklaşık 15 tane küp şeker denk gelen şekerlikte ve içinde limon aramosı veren madde var,limonu geçtim..aramo.... Coladan daha şekerliymiş düşün artık.Aç konuyu abicim ne okudun biz de bilelim o içeriği 😳
O zaman meyveli soda ya devamtek bardakta yaklaşık 15 tane küp şeker denk gelen şekerlikte ve içinde limon aramosı veren madde var,limonu geçtim..aramo.... Coladan daha şekerliymiş düşün artık.
Aboww şaşırdım .tek bardakta yaklaşık 15 tane küp şeker denk gelen şekerlikte ve içinde limon aramosı veren madde var,limonu geçtim..aramo.... Coladan daha şekerliymiş düşün artık.
kız al limonu varya bizim eski limon sıkıcakları 1 milyoncularda satılır plastik onda .çevir çevirO zaman meyveli soda ya devam
Tesekurler kardeşim.Saol bende limonata severim.Bu sefer izin almadan güzel konu açtım sayende.Yanlış anlaşılmalar, olur arada kardeşim SAĞOL kardeşim.
Limon pahalı pazardakız al limonu varya bizim eski limon sıkıcakları 1 milyoncularda satılır plastik onda .çevir çevir
Asitli içecek içmediğin içinAslında ikiside değil, ben senelerdir ağzıma almıyorum asitli içecekler, çok çok nadir Türkiye'de yazın mecbur kaldığımda fanta içmişliği olmuştur ama o da nerdeyse hiç. Belki de bu nedenle çok şükür hiç diş problemi yaşamadım.
Uludağ Limonata işaretledim ama onunda 5 senede toplam belki 2 bardak içtim
------
Böyle bir mesaja niye sinir bozucu yer insan @xdragxx ? diş problemi yaşamadım diye mi?
Sağlıklı işte, niye kızıyorsun ki bunaAsitli içecek içmediğin için
Sağlıksız da olsa içmelisin ben içiyorumSağlıklı işte, niye kızıyorsun ki buna
Zamanında içtiklerim yeterli en son bir tane meyveli bir içecek keşfettim biraz asit tarzı hoşuma gitti tatil bitiminden son 2 gün önce. Seneye gelince alırım artık dedim ama gidemedik Türkiye'yeSağlıksız da olsa içmelisin ben içiyorum