Bende Limonata içerim sağol : @haluk792Coca cola çok şekerli şerbet gibi Uludağ limonata
Hazır limonatalarda güzeldir.Colayı severimHazır satılan limonataları hiç alıp içmedim bugüne kadar, Coca Cola'yı da uzun zamandır içmiyorum. Hiç biri seçeneği olmadığı için Coca Cola diyorum.
Bende limonata. SeverimLimonata 👍🏻
Kola Amerikan yapımı ,Limonata Türk yapımı tabi.Bizede daha yakın limonata.Kolayı az da olsa severim ama Uludağ Limonata daha yakın geldi.
Aman olsun kardeşim.Sonuçta Türk MalıTabiki de ev yapımı limonata seçeneklerde yoktu 😅
@Özgür beyciğim herkese yardımcı oluyor, yardımseverlik desen var... ✍🏻@Sherlock kardeşim bak gene konu açtım ben. @Özgür kardeşimin dediğini yaptım ben
Aynen kardeşim @Dosi arkadaşımızda yardımcı oldu doside yardım sever. @Özgür kardeşimle ayda bir konuşurdum geçen gun baya konuştum.Bende limonata severim kardeşim.Sevdim Özgür kardeşimide@Özgür beyciğim herkese yardımcı oluyor, kendisinde yardımseverlik desen var... ✍🏻
İkisi arasında Coca-Cola dedim. Hazır limonata pek sevmiyorum.
Aç konuyu abicim ne okudun biz de bilelim o içeriği 😳Eskiden sıkı Limonata içerdim ama içeriğini okuduğum için tamamen soğudum Uludağdan..
Bir seçenek işaretlemem gerektiği için Cola dedim.