Ay canımAdımla sürekli prim peşindesin vermeyeceğim bu şansı sana
bir kaç günlüğüne gezi takvimime ara verince foruma daha çok takılmaya başladım eee burdada çene en iyi senle çalışıyor idare edecen biraz güzelim durulurum belki yarın
Ay canımAdımla sürekli prim peşindesin vermeyeceğim bu şansı sana
Takıl bakalım ama öyle takılıp sonra atabileceğin insanlardan değilimAy canım
bir kaç günlüğüne gezi takvimime ara verince foruma daha çok takılmaya başladım eee burdada çene en iyi senle çalışıyor idare edecen biraz güzelim durulurum belki yarın
Bu mesajıma da bak @cookiesİlk durak olursa içinde aşk olmaz, şehvet olmaz vb. Hani şey gibi bu, para karşılığı ilişkiye girmek. Arslan Bey'in yazdığı aşamaların olması lazım. Aşama dediysem şey anlaşılmasın: amaca gidilen araç. Aşama dediğim şeylerin her birinin bir anlamı var. El ele tutuşulacak, sarılılacak falan filan bunu zirveye cinsellik ile taşıyacaksın.
Kukiyes'cim hiç merak etme, ben sana bunların hepsini öğreteceğim.(ilişki uzmanı sanki)
Üzgünüm, sen eğlenilecek bir tipsin. Evlenilecek değilTakıl bakalım ama öyle takılıp sonra atabileceğin insanlardan değilim
Zaten ben de evlenme meraklısı değilimÜzgünüm, sen eğlenilecek bir tipsin. Evlenilecek değil
Ama ben eğlenmem kimseyle ve eğlendirmem kendimi kimseyeZaten ben de evlenme meraklısı değilim
Ben eğleniyorum senle amaAma ben eğlenmem kimseyle ve eğlendirmem kendimi
Sen öyle san tatlımBen eğleniyorum senle ama
haha,Tatlım deme içim bir hoş oluyor
zekisin ama güzel değilsin çünkü görmedimhaha,
ana hangi konuda olduğumuzu şimdi farkettim Ben gidip çay keyfi yapayım en iyisi
ufak atta civcivler yesin inkarcı seni.zekisin ama güzel değilsin çünkü görmedim
2018te yazmışım bunu, hala aynı düşünüyorum.Cinsellik olmazsa bi yerden sonra taraflardan birisi mutlaka bu konuları açmaya başlar ve cinsellik yaşanır. Eğer yaşanmazsa zaten bir taraf bi süre sonra sıkılır ve yeni birilerine kayar. Ne kadar büyük bir sevgi ve aşk olsa da, cinsellik olmayınca insanlar sıkılıyor.
Eskiden tam tersini düşünürdüm ama artık anlıyorum ki aslında tam da üstde dediğim gibi tüm olay.
GirmezKısa vadede cinselliğin bir önemi yok ilk zamanlar zaten önemsiz ama uzun vadede cinsellik de aşkın bir meyvesidir ve zaten kaçınılmaz olarak olur. Öpüşmek vb. bile cinselliğe girer aslında.
Girer. Mesela bir şey hissetmediğin kişiyle ya da eş dostla vb öyle şeyler olmazGirmez
Öpüşme var öpüşme var tabii neyse bu konularda konuşmayalım sjklglskjGirer. Mesela bir şey hissetmediğin kişiyle ya da eş dostla vb öyle şeyler olmaz