O kim beee? Kıskanma bu muhteşem uyum benim sayemde vuku bulduyakışıklılık-güzellik kişidenkişiye değişir
ayol fatoş güney bile görmüştü bu ikiliyi kendini nimetten sayma hemen
O kim beee? Kıskanma bu muhteşem uyum benim sayemde vuku bulduyakışıklılık-güzellik kişidenkişiye değişir
ayol fatoş güney bile görmüştü bu ikiliyi kendini nimetten sayma hemen
cahal.ssO kim beee? Kıskanma bu muhteşem uyum benim sayemde vuku buldu
2014te cıkmış o haber
iyice uçtu2014te cıkmış o haber
http://www.sacitaslan.com/fatos-guney-nebahat-cehre-aklima-bile-gelmedi-haberi-196858
2013 de ayrılmış
http://www.aksam.com.tr/magazin/meryem-uzerli-hurrem-sultan-ile-yollar-resmen-ayrildi/haber-210832
Ben ne demiştim meryem myden ayrıldıgında karadayıya gelse meyhanede şarkıcı olsa filan demiştim o zamanlar
Yani aradan 1 yıl gibi zaman farkı var.. fatoş forumda beni takip ediyorduysa eğer
Cevabın yoksa sus bari illa son mesaj yazacan diye kaide yokiyice uçtu
hadsiz sanki bizim seviyemizdesin ki son mesajı sana karşı biz yazalım alelade bir faruksun neticedeCevabın yoksa sus bari illa son mesaj yazacan diye kaide yok
Sen kimsin ki benim gibi ileri görüşcü bi ceoyuya böyle konuşursun? Haddini bil, sezen aksudan gönderme yaptırtma banahadsiz sanki bizim seviyemizdesin ki son mesajı sana karşı biz yazalım alelade bir faruksun neticede
Ay o saçlar aynı Kara Sevdada Burak in ergen hali gibi o ne öyle.filmde meryoşum dolandırıcı ; kenan hırsız olacakmış bu arada tarzı @Forumdash faruğun burak oğlan gibi olmuş hep birbirlerine özeniyorlar @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Thequeer @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @gizem ak @yatutarsa @ozgur2113 @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 56499 Ekli dosyayı görüntüle 56500
filmde meryoşum dolandırıcı ; kenan hırsız olacakmış bu arada tarzı @Forumdash faruğun burak oğlan gibi olmuş hep birbirlerine özeniyorlar @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Thequeer @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @gizem ak @yatutarsa @ozgur2113 @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 56499 Ekli dosyayı görüntüle 56500