Cinemografi-29 Nisan Salı-2.Bölüm

Bu Bölümü Nasıl buldunuz?

• Çok İyi

Oy: 5 100.0%
  • İyi

Oy: 0 0.0%
  • İdare Eder

• Kötü

• Berbat Kötü

• Bakmaya Bile Değmez

• Kullanılan toplam oy
    5

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
oQ36Mb.jpg

Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz daha fazla konuşmadan hızlıca programa başlıyorum...

Bu hafta inceleyeceğimiz filmler listesi şu şekilde;
Recep ivedik -4
Uyumsuz
Gülcemal
İtirazım Var

Recep ivedik -4
Filmin daha önceki serileri geçmesi bir yana tüm zamanların en çok izlenen filmi ünvanı oldu,eski bölümlerinegöre komeikliği az da olsa genede izleyicisini güldürmekte..Filmin çekimleri İstanbul ve Maldivler'de gerçekleştirildi.Film sadece sinemaya gidip izlenesi ve bol kahkaha atılası bir film....

Uyumsuz
Filmin çekimleri, serinin devam edeceği gerçeği nedeniyle de bir hayli zor geçmiş. Setin kurulması, senaryonun yazılması ve oyuncuların yönlendirilmesi aşamasında hikayenin devamında neler yaşanacağına sürekli dikkat edilmiş. Filmin çekimleri esnasında serinin üçüncü kitabı henüz yazılmamış ve yönetmen Burger, bu süreçte her şeyi doğru yaptıklarından emin olabilmek için serinin yazarıyla sürekli irtibat halindeymiş.

Birde öyle bir şey var ki..Cesaret kanıtlama evrelerinden biri de yerden 20 metre yükseklikte bir çatıdan boşluğa atlayacakları sahneydi. Elbette bu zorlu sahnede gerçekte atlayan kişi Shailene Woodley değildi. Her ne kadar böyle bir yükseklikte vertigo yaşamış olsa da bir süreliğine çatının üzerinde durmayı başardı. Shailene yerine atlayan kişiyse dublörü Alicia Vela-Bailey. Ünlü dublörün o ana dek atladığı en yüksek mesafeyse 9 metreymiş.

Gülcemal
Film komedi dalında bir film...Filmin çekimleri Kocaeli Kandıra'nın Teksen Köyü bölgesinde tamamlandı.
Filmin yönetmeni Özgür Selvi, ilk yönetmenlik deneyimini 2009 yapımı Cin Geçidi filmiyle gerçekleştirmişti. Korku-gerilim türündeki bu filmin sonrasında bir komedi projesinde yer alarak yeni bir deneyime atılmış oldu. Selvi verdiği bir ropörtajda kendini hiçbir zaman tek türün yönetmeni olarak düşünmediğini, sinemada türden ziyade hikaye anlatımını daha önemli bulduğunu ve buna kafa yorduğunu belirtiyor.Film için tek yapmanız gerekn fragmanı izleyip sinemaya gidip gitmemeye karar vermek olacak.Gidenlere keyifli anlar yaşatacaktır...

İtirazım Var
Onur Ünlü, bu filmin ''Polis'' ve ''Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'' filmlerinin ardından serinin üçüncü ayağı olduğunu ve yapmak istedikleri on filmlik bir 'milli cinayet koleksiyonu' serisine ait olduğunu belirtti.Film, 33. İstanbul Film Festivali kapsamında Türkiye prömiyerini yaparak ilk kez seyircisi ile buluştu.Filmin başkarakteri Selman Bulut rolünde tiyatro ve sinema oyuncusu Serkan Keskin'i görüyoruz. Serkan Keskin ve Onur Ünlü daha önce Leyla ile Mecnun ve Ben de Özledim dizileri ile Güneşin Oğlu ve Sen Aydınlatırsın Geceyi filmlerinde de birlikte çalışmışlardır.Fragmanı izleyip filmi beğenip beğenmemek size düşüyor...

Şimdilik bizden bu kadar bir daha ki bölümde yani 3 Mayıs Cumartesi akşamı görüşmek dileğiyle....Hoşçakalın!!!

çok iyi dedim recep ivedik 4 çook başarılı özellikle yarışma sahneleri sinema çekimi indirdim bilgisayarıma ara sıra izliyorum sinamadakı insanalrın gülme sesleriyle birlikte sinemayı odama getirmiş oluyorum :kiki::kiki:

çok iyi dedim recep ivedik 4 çook başarılı özellikle yarışma sahneleri sinema çekimi indirdim bilgisayarıma ara sıra izliyorum sinamadakı insanalrın gülme sesleriyle birlikte sinemayı odama getirmiş oluyorum :kiki::kiki:
polisiye ve komedi filmlerini pas geçtim uyumsuz bir dikkatimi çekti onu izlemek isterdim ..

tanıtım muhteşem tabiki...

Alemsin yemin ederim :) sen varya sen :D

polisiye ve komedi filmlerini pas geçtim uyumsuz bir dikkatimi çekti onu izlemek isterdim ..

tanıtım muhteşem tabiki...
Ben buradaki flmlerden recebi sonra gülcemali sonra uyumsuzu izledim valla güzle filmler sen bilirsin :) ...
Çok iyiyi işaretledim aga ellerine sağlık
Eyvallah aga sağolasın .... :)

Alemsin yemin ederim :) sen varya sen :D

Ben buradaki flmlerden recebi sonra gülcemali sonra uyumsuzu izledim valla güzle filmler sen bilirsin :) ...

Eyvallah aga sağolasın .... :)
recebi biliyorum benlik değil aslada olmaz, desinler recep altın yumurtluyor izlemem yinede :)

gülcemale bakabilirim ?

recebi biliyorum benlik değil aslada olmaz, desinler recep altın yumurtluyor izlemem yinede :)

gülcemale bakabilirim ?
Recep tam senlikdi halbuki :) neyse gel gelelim Gülcemal'a aşırı bir komedilik yoktu sanki aralarda dram ağırlık kazanıyor gibiydi :F ama idare ederdi...