Cine 5 Kapanıyor!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Bir dönem sona eriyor yayın hayatına şifreli olarak verdiği film ve maç yayınları ile Türkiye'de yeni bir dönemi başlatan Cine 5 kapanıyor.​

Al Jazerra Türk'ün 2011 yılında aldığı kanal uzun süredir programların tekrarlarını veriyordu.Kanalda sadece Ana haber bülteni canlı yayınlanıyordu. Cine5'te bugünden itibaren Ana Haber programı da yayından kaldırıldı.​

Kanal yetkilileri ‘tasviye işlemlerini başlattıklarını’ açıkladı.

upload_2015-12-23_17-24-46.png

Eskiden ne izlerdik hatta bizde özel uydusu bile vardı anahtar şeklinde bir kartı vardı sürekli çıkartıp oynardım, ne günlerdi. :D

Keşke TMSF'de kalsaydı daha iyi yönetiyorlardı bir ara Kanal 7'yi de geçmişti, satıldıktan sonra mahvettiler. :(

Cedric diye çizgi film vardı, bu kanaldan izlerdim. :( Onun dışında izlediğimi hatırlamıyorum herhalde. :D

Cine 5 daha dün gibi Teleon'dan lig maçlarını izlerdik çay ocaklarında. Benim için reklam jeneriği unutulmazlar arasındadır. Yıllar önce Show TV reklam jeneriği de harikaydı.

Sinema filmi başladığında 5 rakamı sinema rengi olurdu spor başladığında 5 rakamı spor rengi olurdu hakikaten jenerik içeriği çok çok iyidi..tematik kanallardan cine 5 teleon birde star dijital yayınları çok iyiydi

Altın külçeli reklam jeneriğinin klasikler arasına girmesinin dışında bir devir kapandığı için üzülmedim değil açıkçası.

Cine5 muhtemelen kapanmayacak ama el değiştirebilir, El Cezire Türkiye'den çıkmak için hazırlık yapıyor editörlerini ve muhabirlerini tasfiye etti muhtemelen 2016'da kanalı satıp tamamen Türkiye'den çıkacaklar.

aaaa çocukluk kanallarımdan birisiydi cine5 pawor rangers izliyordum sonradan şifre koymuşlardı gerçi sinir olmuştuk ama parow rangers hatrına unutumadığım kanallardan biridir ayy ayrıca cine5 in telefon hattı vardı ben arıyordum ve bağlanıyordum sanırım konuşmalar müzikelr falan dinliyorum o hattan :F:F:F

aaaa çocukluk kanallarımdan birisiydi cine5 pawor rangers izliyordum sonradan şifre koymuşlardı gerçi sinir olmuştuk ama parow rangers hatrına unutumadığım kanallardan biridir ayy ayrıca cine5 in telefon hattı vardı ben arıyordum ve bağlanıyordum sanırım konuşmalar müzikelr falan dinliyorum o hattan :F:F:F
@destere ye sor bir de nelere bakıyormuş :D

Kanalı önceden ara sıra izlemişliğim vardı, son zamanlarda eskisi gibi değildi, yine de kapatılması doğru mu tartışılır.

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy