- Reaksiyon puanı
- 58,940
- Puanı
- 1,060
Geçen hafta ab'de 5 reytingi kapmıştı Çalıkuşu.Çalıkuşu son dönemde 5 alamıyordu ki. 4`e düşmüştü. Bence Çarli kuşu Pazartesi 20.00 olsun.
Geçen hafta ab'de 5 reytingi kapmıştı Çalıkuşu.Çalıkuşu son dönemde 5 alamıyordu ki. 4`e düşmüştü. Bence Çarli kuşu Pazartesi 20.00 olsun.
Aynen direkt son demiyolarda bunları öne sürüyolar. Ama cidden bi dram için çok azdı oranları seksenleri bile geçemiyodu. Üstelik o kadar maliyete.. Yeni yılda temizlik devam dder iy ve vicdanla beraber.Kanal D Vicdan'a niye sabrediyor ki? Kaldırsın işte yayından direkt.Vicdan yerine de Cinayet'i koyardı işte. Demek ki dediğin gibi Kanal D Çalıkuşu'dan memnun değil. Maliyeti yüksek sanırsam.
İy.Aynen direkt son demiyolarda bunları öne sürüyolar. Ama cidden bi dram için çok azdı oranları seksenleri bile geçemiyodu. Üstelik o kadar maliyete.. Yeni yılda temizlik devam dder iy ve vicdanla beraber.
Bence kadro çok iyi cinayette. İyi bişeyler bekliyorum en azından totelde 4 ab de 6 filanİy.Çalıkuşu bir dram için gerçekten azdı ama Cinayet'in Çalıkuşu'nu aratacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım.
Kadronun çok iyi olması dizisinin tns'de çok kötü gideceğini gösterir.Bence kadro çok iyi cinayette. İyi bişeyler bekliyorum en azından totelde 4 ab de 6 filan
Hadi bakalım ben umutluyum dizidenKadronun çok iyi olması dizisinin tns'de çok kötü gideceğini gösterir.Totelde 4 ab'de 6'yı çok beklersin.Belki ilk bölümüyle alır ama sonra düşer.
Çok izlemek istiyorum, cidden içim ısındı diziye. Ama haftaya tam final haftam ve ondan sonraki haftada perşembede araştırma teslim etmem lazım. Yani ilk 2 bölümü kaçırcam. Yorumlarada bakarım eğer iyiyse bende başlarım.İzleyecek misin diziyi?
imkansız gibi bişey nedense salı günü Celal İle Ceren,Kaçak ve Benim İçin Üzülme var bunların yanında 1.olması için 8-9 alması lazım ki bu imkansızhe ya evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?