'Cinayet'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

Çalıkuşu son dönemde 5 alamıyordu ki. 4`e düşmüştü. Bence Çarli kuşu Pazartesi 20.00 olsun. :X
Geçen hafta ab'de 5 reytingi kapmıştı Çalıkuşu. :D Ama Pazartesi'ye geçmesi mantıklı olur çünkü pt-2 dizisi değil. Çalıkuşu Pazartesi 20:00 olsun. Sonra da Kayıp. Sanırım yazmıştın bunu. :X

Kanal D Vicdan'a niye sabrediyor ki? Kaldırsın işte yayından direkt. :D Vicdan yerine de Cinayet'i koyardı işte. Demek ki dediğin gibi Kanal D Çalıkuşu'dan memnun değil. Maliyeti yüksek sanırsam.
Aynen direkt son demiyolarda bunları öne sürüyolar. Ama cidden bi dram için çok azdı oranları seksenleri bile geçemiyodu. Üstelik o kadar maliyete.. Yeni yılda temizlik devam dder iy ve vicdanla beraber. :d

Aynen direkt son demiyolarda bunları öne sürüyolar. Ama cidden bi dram için çok azdı oranları seksenleri bile geçemiyodu. Üstelik o kadar maliyete.. Yeni yılda temizlik devam dder iy ve vicdanla beraber. :D
İy. :T Çalıkuşu bir dram için gerçekten azdı ama Cinayet'in Çalıkuşu'nu aratacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım. :D

Bence kadro çok iyi cinayette. İyi bişeyler bekliyorum en azından totelde 4 ab de 6 filan :D
Kadronun çok iyi olması dizisinin tns'de çok kötü gideceğini gösterir. :D Totelde 4 ab'de 6'yı çok beklersin. :D Belki ilk bölümüyle alır ama sonra düşer. :kiki:

Umarım başarılı gider fakat aynı tarz bir yapım olan kaçak var ve önünü tıkayacaktır....

Günü nu begendim hayırlısı
Çalıkuşu bence pazartesi olsada olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''Cinayet'' Salı akşamı 20:00'de Kanal D'de Başlıyor!

20dc38ad5b27edcfc2654ffb1e4fb248.jpg

Dizinin fragmanini begendim izlemeye calisirim kacagi dogru duzgun izleyemiyorum zaten

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking