'Cinayet'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
Kanal D'nin baş rollerinde Nurgül Yeşilçay ve Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı yeni dizisi 'Cinayet'in yayın tarihi belli oldu!

Dünyaca ünlü dizi 'The Killing'den uyarlanan dizinin yapımcılığını Adam Film ve Akbel Film ortak yürütüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Uğur Polat, Şükran Ovalı ve Goncagül Sunar yer alıyor.

Cinayet, ilk bölümüyle 7 Ocak Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

4BSMegi2oRC8l4gEg8EaMino.jpg

Harika! :oley: Benim için uygun gün seçtiler ama bana kalırsa Çarşamba olsaydı daha iyiydi. Yine de güzel oldu. İlk bölümünü izlerim. Tutmasını en çok istediğim bu seneki Kanal D dizisi.

Yeeaaahhh Kanal D :oley: Salı günü izlerim:X Süper gidecektir. Kanal D'de bu sene ağız tadıyla bişey izleyemiyordum Salı günü bu dizi için en uygun gündü :oley: Merakla bekliyorum Engin alttan üstten yatan herife rağmen:X

atv Kara Para Aşkı çarşamba Star Kurt& Seyd'i perşembe yapsa süper olur yine haftalık programım dolar :oley:

Kanal D'nin bu sezon en akıllı hamlesi sanırım. Şu an ekrana baktığımız zaman en rahat ve bir dizinin en rahat tutabileceği gün Salı günü. Cinayet'de İnş. iyi oranlar alır, merakla bekliyorum diziyi. :)

Çalıkuşu başka bir gün ve ya salı pt2`de iyice düşer.A\B`de en iyi reyting alacağı gün ve saatde 5 zar zor alıyordu

ben pazartesi ya da salı pt 2 olur diyordum bu dizide pek pt 1 lik hava yyok çoğu yerde behzat ç. ye benzetenler var .ss

PT 2'de olmalıydı bence dizi. :)
Direkt PT2`de başlayıp tutan çok nadir diziler vardır.

Bkz: Saklı Kalan, Görüş Günü Kadınlar ve s. ve s.

Tutan da işler vardır ama reyting garantili olanlar: Galip Derviş gibi.

Bence yeni dizi asla PT2`de başlamamalı. :)

Bence olan Çalıkuşuya olacak. 1 kez denendi ve 22.00`de iyi gitmedi. Bence Kanal D Pazartesi 20.00`ye almalıydı. Kayıp da PT2`ye kaymalıydı.

Son düzenleme:
Çalıkuşu'nu yerinden oynatmak çok hatalı bir karar umarım dizi FOX'a geçer en kısa zamanda Salı 20:30'ları için. :)

Cinayet dizisi ise Salı akşamı AB grubunda iyi gidecektir. Total de ise 3.50 alır bence. :)

çalıkuşunun reytingi düşük yollamışlar :)))) bu dizi tutmaz kaçak karşısında şansı yok

Bence ilk 10 dışında kalacaktır. Kaçak çok güçlü bir dizi ve ilk 10`u kaplıyor. A/B`de ise ilk 8`i kaplıyor. Tutmaz bu dizi. :F

Yessss canım Kanal d'm!:oley:

Süper inş tutar inş 15 reyting alır!:oley:

Bitanesin Kanal D'm tutmasını çok istiyorum dizinin.:oley:

:F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking