Kanal D Cinayet - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 saatten kısa sürmüş olması çok iyi 21:45 gibi bitti. 🙂 Son sahne hariç dizide heyecan eksikliği vardı ileriki bölümlerde heyecan dozu yükseltirse iyi olur bazı yerleri çok sıkıcıydı. İzlemeye devam edermiyim bilmiyorum ama umarım yüksek reyting alıp 21:45 gibi o saatlerde biter ve uzatmazlar.

Dizi şimdilik normal gidiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bencede iyi bir dizi izlenilebilir ki izleyeceğim.

Yan roller berbat onu hiç sevmedim mesela Lızın arkadaş tayfası acayip kötü seçilmiş.
Geçişlerde acayip sıkıntı var.Ve kurgu çok acemi.

Gonca bence çok abartılı oynamış.Ama güzel oynamış.
Ahmet Mümtaz ile Aslan karakterinde ki adam zaten kendilerine laf söyletmeyecak konumdalar.
Nurgul bence iyiydi.Ama oğlunu oynayan berbattı.
Engin'den benimde beklentim yoktu ama fena sayılmazlar.

(2. bölüm) Bu bölüm iyiydi, hırsızın ''yakında geberip gitçen kefen paran yok mu?'' dediği sahnede iyi güldüm. :D Diziyi izlemeye devam edebilirim. :) Aksiyon hala eksik, 3. bölümde artık heyecan gelmeli.

cinayet 2.bolum, dizi hala sarmadi, 3.bolum son şans.
1- bu uyarlama dizilerinde (yabanci dizilerden) başroller duygusuz, başrol olmayan dokturuyor.
nurgul yeşilçay baya yoruyor ve sikiyor. ahmet mumtaz taylan harikaydi .
2-serdar akari fazla şişirmişler.
3-senaryo bizden digil, uyarlamada hala ece/melek onde( medcezir izlemesemde), VICDAN/kayip/kayipşehir bu konuda birinciler.
4-muzikler ayni ve bizim izliyici sevmez ne kadar AB izliyicide olsanda.
5- yani 3.bolumde ayni olursa benden bu kadar.

2. bölüm ilk bölüme göre daha iyiydi.Cinayet ile ilgili bilgiler dökülmeye başladı kimin ne olduğu yavaş yavaş ortaya çıkıyor beğendim ben bu bölümü
Nurgül gerçekten cool bir rol olmaya çalışıyor ama beceremiyor sanki.O dram kadınında ki başarısı yok bu rolde ama hala efsane oyunculardan.
Engin'den zaten beklentimiz yok.:F
Gonca ve Ahmet Mümtaz hala hayran bıraktırıyor.Gonca 2. bölüm daha sakindi o abartılık bir kenara bırakılmıştı ve dahada beğendirdi kendini.
Yan rollerde ilk bölüm kadar göze batmıyordu oyunculuk konusunda

Olay gerçekten yavaş çözülüyor biraz tempo olsa efsane olur.
O adamın zaten cinayeti işlediğini sanmıyordum.Öylede oldu zaten
Şuanda en güçlü şüpheliler Şu Aslan'ın erkek yardımcısı adamın el attığı herşeyden bir bit yeniği çıkıyor.:F
Sonra şu Dayıların ikiside acayip gizemli.Favorim bu 3'ü ama arkadaş çevresinden bir şey çıkarsa şaşırmama ama beklemiyorum o kadar.

4. bir tahminde geçen hafta @Forumdash ağzından kaçırdığını düşündüğüm kız kardeş.:A

Bu arada Meryem karakterinin kardeşi (şu anlık) olmamiş diyorum. Şu anlık diyorum börek taşidi sadece:F:F Neyse izliyoruz şimdilik :X

Kız kardeş mi katil @Forumdash .:A

Come oonnn :F:F 2 haftada The Killing'in ilk sezonu izlenir yenir yutulur bile:F Bildim diyemezsin öyle bişey olursa da :F:F (ağzimdan kaçırmaya devam etsem mi???(b)) :F

Kaçırdın mı yani.:T:Keşke spoileseydin.:(
Hayır etme spoi vermeye.:bağır:Keşke okumasaydım o yazıyı ama o kız devamlı ağlıyor.:(

O değil mi katil ama bir adam ile görüştü şu Aslan'ın yardımcısının sesine benzettim.Birde Senin spoin ona çevirdi okları.(b)
Son kez spoi verecem daha da cevap yazmam:X Senin her sordugun soru bir spoi olur zaten:X Hem diziyi izlediğini anladım:XBirbirimizi kandırmıyak:X
Belki o börek taşima olayını ilerde enişte ile yaşacaği yakınlaşması için dedim??? Rolü bgittikçe o raya kadar artıyor, börek taşimasını yakiştiramadiğim için dalga da geçmiş olabilirm:F

Son kez spoi verecem daha da cevap yazmam:X Senin her sordugun soru bir spoi olur zaten:X Hem diziyi izlediğini anladım:XBirbirimizi kandırmıyak:X
Belki o börek taşima olayını ilerde enişte ile yaşacaği yakınlaşması için dedim??? Rolü bgittikçe o raya kadar artıyor, börek taşimasını yakiştiramadiğim için dalga da geçmiş olabilirm:F

İyice meraklandım dizi ile ilgili.:FSenaryodan daha çok meraklandırdın beni.:FUmarım 2. ihtimali düşünmemişsindir.:F

Ovvv fragman sert olmuş.
Gonca yine duygu seline sokacak.:T:Söz Güzeldi ''Atlatırsak Unuturuz''Cidden güzeldi.:)

Bu hafta çok heyecanlıymış
Engin Altan Duzyatan bağırdımı ne korkunç oluyor öyle😱

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi