Kanal D Cinayet - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,081
Puanı
1,060
Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Engin Altan Düzyatan`ın oynadığı yeni dizi "Cinayet" ilk bölümüyle bu akşam Kanal D`de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.

CİNAYET

Bu Akşam 20.00'de

d8a82d563ea2cc98696855f9a180fab9.png'de!

955adfa9962bd201e69c1dbd0419602d.jpg

ayyyy by dizide intikam havası var intikam gibi bir süre sonra akybolup gidicek bence tutmayacak :kiki::kiki:

engin altanı severim ama nirgül yeşilçaya çok sinir oluyorum 😡😡😡

İlk bölüm baya ilgi görecektir bence A\B`de 5+ bekliyorum ama asıl reytingi gelecek hafta belli olacak.

Ben her hafta başka konu işleyecekler sanıyorum. Umarım öyledir. Ama afişten öyle gözükmüyor. Kayıp gibi bir konu üzerinde giderse ben de pek reyting beklemiyorum. :(

Diğer Kanal D dizileri gibi çok iyi başlar. Sonrakı hafta düşer mi yükselir mi onu bilemeyiz. :)

bakalim, kanalD kayipin fragmanlarini bile birakti surekli cinayet fragmani var artik ezberledik bakin( bir ceset cansiz bedeniyle sizden bir şey ister yanliz bir şey...............)
umarim guzel dizi olur.

umarim tutar yeni sisteme gore zor gibi ama abde iyi is yapar

Şimdilik izliyorum normal gidiyor ama cok reyting beklemiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diziyi simdiye kadar begendim lakin baglayici birsey yok daha tam.

Cinayet hem jeneriğiyle hem de müziğiyle The Killing'e çok yakın olmuş.Hatırladiğim kadarıyla ilk bölüm Linden ormanda koşuyordu hem de kız katilinden kaçıyordu oldukça gizemli geçişleri vardi. Ve şu an katil kim sorusunu hiç iyi yansıtamıyorlar😕

Bu arada Meryem karakterinin kardeşi (şu anlık) olmamiş diyorum. Şu anlık diyorum börek taşidi sadece:F:F Neyse izliyoruz şimdilik :X

Edit: Afiş güzel olmuş ama biraz daha karanlık olsaydı özellikle göl ve orman kısımlari.

The Killing'i izlemedim ama bana sanki Ögretmen cinayeti isledi gibi geliyor :A

Goncagül Sunar çok başarılı bir performans sergiliyor..

Belediye baskanı diyor hani kanuni Sultan Süleyman lakabli belediye baskanı

cinayet ilk bolumden bazi notlar:
1- buyuk ihtimal engin altan ve nurgul yeşilçay 20-30 bin para aliyor ama ikiside berbat oynamişlar.
2-dizide olen kizin babasi(ahmet mumtaz) ve annesini(malesef isimini bilmiyorum) dokturmuşler.
3-yonetmenlik vasatti.
4-senaryoda bi tuhaflik var, sanki kopuk gibi.
5-muzikler iyi ama gokhan kirdarin kayip dizisi muziklerine benzerlikleri var.
6-dizi ilk bolumu bekledigim kadar olmadi, ikinci bolume bagli.
7-sonuç #cinayet haftaya buyuk sinavi var.

Dizie tek olumlu yönde baktiğim nokta The Killing'in sonda çalan gizemli mistik müziğini aynısı yada bir benzerini bu dizide de çalmişlar ve son anlar izlettiriyor diziyi yine. The Killing'i izlediğimden ne kadar saçmalayacaklar diye illa bi takip edicem.

(haberdeki tanıtım roportajında Nirgül'e dizi de aşk olucak mı diye sordular çok değil ama az biraz olucak dediler. Nirgül'ün bahseettiği olay 3.sezonda çok kısa tek bi bölümde oldu.Hatta bişey bile olmamişti.)

Engin'den bişey beklemiyordum ki dediğim gibi sönük kalmiş :T: Nirgül "eh işte" Ahmet Mumtaz ve Goncagül rollerine sarilmişlar gayet güzel olmuş. Hatta Ahmet Mumtaz'ın kardeşini oynayan adam da olmuş ki kardeşin ilerki bölümlerini merak ettim.

Dizi şimdilik 5.5'den 6/10

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi