İyi az kalmış. Ben de bunu izlerim diyordum ama son haberlerden sonra Queen D'ye rağmen hevesim kaçmaya başladı zaten yeni diziye de yer yok.6.bölümdeyim ve yüzünü hep örtüyor.
İyi az kalmış. Ben de bunu izlerim diyordum ama son haberlerden sonra Queen D'ye rağmen hevesim kaçmaya başladı zaten yeni diziye de yer yok.6.bölümdeyim ve yüzünü hep örtüyor.
Demet çıksa da izlemek zorunda kalmasam keşke, dolup doluşturmuşlar resmen.İyi az kalmış. Ben de bunu izlerim diyordum ama son haberlerden sonra Queen D'ye rağmen hevesim kaçmaya başladı zaten yeni diziye de yer yok.
Ama bir yandan da Demet Evgar seçtiyse boş iş değildir. Onun yanı sıra yönetmen ve senaristler de çok iyi olduğu için kararsızım şu an. Fragmanlar bomba gibi olursa izleme ihtimalim yükselir hayırlısı.Demet çıksa da izlemek zorunda kalmasam keşke, dolup doluşturmuşlar resmen.
Günümüzde nasıl geçecek bu dizi çok merak ediyorum, en azından yakın geçmiş olsaydı güzel olurdu ya.Ama bir yandan da Demet Evgar seçtiyse boş iş değildir. Onun yanı sıra yönetmen ve senaristler de çok iyi olduğu için kararsızım şu an. Fragmanlar bomba gibi olursa izleme ihtimalim yükselir hayırlısı.