China_Shangai Abiyi Kaybettik...

Sen konuşuyorsun lan ne konuşuyorsun abiyi bizden daha mı iyi bileceksin. Tabi soracam o bizim abimizdi eğer öyle bir şey olsa bize söylerdi.
Yavas gel once.Boyle seyin sakasi olmaz.Konuyu acan cocouk degil.Oyle sey olmaz.Acini anliyorum ama bundan sonra yazacaklarin artistiklikden baska bi sey degil.

Çok üzüldüm. İyi anlaşırdık, konu Fenerbahçe olunca her zaman aynı fikirde olurduk. Çok şaşkınım ve üzgünüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Yavas gel once.Boyle seyin sakasi olmaz.Konuyu acan cocouk degil.Oyle sey olmaz.Acini anliyorum ama bundan sonra yazacaklarin artistiklikden baska bi sey degil.
Kardeş ağzımı açtırma başlarım seninde artisliğine de adamın asabını bozmayın. Zaten şevkimiz kaymış birde senle uğraşmayalım.

arkadaşlar burda birbirimize sövmek abiyi geri getirmiyor ölüye saygınız olsun bırakın boş konuşmayı

Kardeş ağzımı açtırma başlarım seninde artisliğine de adamın asabını bozmayın. Zaten şevkimiz kaymış birde senle uğraşmayalım.
yavas gelin.Klavye erkekligi yapma.Biri saka mi diyor sen de tutmus yarim saattir onu inandirmaya calisiyorsun.Gelip sonra bana patliyo.
lütfen arkadaşlar sakin tamam boşverin biz yasımızı tutalım hele bu konuda hiç yakışmıyor

Şu an hala inanamıyorum böyle bir olaya abiyle telefonda konuşmuşluğumuz sohbet etmişliğimiz
vardı şu an derin üzüntü içindeyim

Kendisiyle birkaç kere konuşmuştuk belki de ama gerçekten iyi biriydi. Çok üzüldüm şuan...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

yavas gelin.Klavye erkekligi yapma.Biri saka mi diyor sen de tutmus yarim saattir onu inandirmaya calisiyorsun.Gelip sonra bana patliyo.
ya aga yapmayın kuran peygamber aşkına yapmayın ya
şaka diyenler ***sin gitsin konudan abimiz canım abim ebediyete intikal etmiştir herkes arkasından bir fatiha okusun elinden gelen varsa kuran okusun bırakın bu boş konuşmaları lütfen

Şoktayım şu an
. İnsan inanmak istemiyor
. Çok iyi abimizdi ,Allah rahmet eylesin

Konuyu görünce bakakaldım, böyle bir şeyin şakası mı olur ya şaka diyenleri de anlayamıyorum konuyu açan bi de takas.

Bana hep seni öz kardeşim gibi severim diyordu çok üzüldüm, canım abim.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Daha yeni çocuğu olmuştu bir de, ölümün yaşı yok işte.

Ben foruma girdiğimden beri pek aktif değildi sanırım, bir tanışıklığımız olmamıştı. Sadece ara sırada olsa mesajlarını falan görüyordum. İçim bir tuhaf oldu çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Son düzenleme:
ah abim ah ah o kadar mükemmel bir adamdı ki kimsenin kalbini kırmazdı çocukları yaşındaki bizleri adam yerine koyardı. desen ki bana para lazım tereddütsüz yollardı o kadar müthiş bir insandı ki Rabbim çekti aldı yanına insan kabullenmekte çok zorlanıyor
evlatlarına ve eşine özellikle yüce Allah yardım etsin Rabbim yardım etsin

aynen seni de çok severdi dua edin dua edin dua edin başka yapacak bişey yok

Forumda hemen hemen herkesin sevdiği, saydığı değerli biriydi. Çok üzüldüm, başımız sağolsun.

Böyle bir konuda bile tartışma içinde olanlar, küfüre varan ağır şeyler söyleyenler size inanamıyorum.

Hiç muhabbetim yoktu ama çok çok üzüldüm, mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. Forumdaki arkadaşların başı sağolsun, ölüm var...

Ne diyeceğimi bilmiyorum. Konuyu görünce cok şaşırdım.

Benide severdi sayardı. Az da olsa bir muhabbetimiz vardı. Hatta geçenlerde aklıma geldi uzun zamandır yoktu diye. Böyle bir anda aramızda ayrılması cok kötü oldu..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. ..

rahmetli olduğuna da pek inanasim gelmiyor. Çok diyeceğim bir şey yok