Aga bana telefonunu ver en azından mezarına bir fatiha okumaya gidelim. Belki bir daha gitmeye kısmet olmaz. Ama ben tekrardan söylüyorum eğer şakaysa vay halinize...malesef malesef bizde inanmak istemiyoruz inanamıyorum hala
Aga bana telefonunu ver en azından mezarına bir fatiha okumaya gidelim. Belki bir daha gitmeye kısmet olmaz. Ama ben tekrardan söylüyorum eğer şakaysa vay halinize...malesef malesef bizde inanmak istemiyoruz inanamıyorum hala
Aga Allah peygamber aşkına yapmayın varsa astı astarı en azından irtibata geçebileceğimiz bir iletişim bilgisi atın.aga tamam şoktasın ama gerçek bu yasımızı yaşayacaz
böyle şaka mı olur duyduğumdan beri ağlıyorum canım abim kurban olurum onaAga bana telefonunu ver en azından mezarına bir fatiha okumaya gidelim. Belki bir daha gitmeye kısmet olmaz. Ama ben tekrardan söylüyorum eğer şakaysa vay halinize...
kadir sana atsın ama yapacak hiçbirşey yok artıkAga Allah peygamber aşkına yapmayın varsa astı astarı en azından irtibata geçebileceğimiz bir iletişim bilgisi atın.
malesef aga malesefŞoktayım şu an
Eğer şakaysa var ya çok pis küfrederim
Aga nasıl olur ne yoğun bakımından bahsediyorsunuz siz abinin nesi vardımalesef aga malesef
hiç sorma yoğun bakımdaydı gitti abimAga nasıl olur ne yoğun bakımından bahsediyorsunuz siz abinin nesi vardı
Kabullenmek zor biliyorum. Ama illa ki sorgulamak istiyorsan son attığı mesajlarina bakabilirsin hastayım ondan foruma giremiyorum demişti.@takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- eğer bende bir şey biliyorsam sizin şaka amaçlı böyle bir şey yaptığınızı düşünüyorum. Sırf abi foruma eskisi gibi geri gelsin diye. Yoksa iki üç güne önce forumda olan birini hastalıktan öldü diye bana yutturamazsınız. Şunu da ekleyeyim eğer şakaysa sizinle bütün irtibarımı keseceğim. Umarım şakadır. Abi yaşasın.
aga *** git benim canımı sıkma adam gitti lan 1 saattir ağlıyorum ne şakası ne şakası@takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- eğer bende bir şey biliyorsam sizin şaka amaçlı böyle bir şey yaptığınızı düşünüyorum. Sırf abi foruma eskisi gibi geri gelsin diye. Yoksa iki üç güne önce forumda olan birini hastalıktan öldü diye bana yutturamazsınız. Şunu da ekleyeyim eğer şakaysa sizinle bütün irtibarımı keseceğim. Umarım şakadır. Abi yaşasın.
gerçek adı neydi belediyenin sitesinden ölüm ilanlarına bakıyorum?@takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- eğer bende bir şey biliyorsam sizin şaka amaçlı böyle bir şey yaptığınızı düşünüyorum. Sırf abi foruma eskisi gibi geri gelsin diye. Yoksa iki üç güne önce forumda olan birini hastalıktan öldü diye bana yutturamazsınız. Şunu da ekleyeyim eğer şakaysa sizinle bütün irtibarımı keseceğim. Umarım şakadır. Abi yaşasın.
Sen konuşuyorsun lan ne konuşuyorsun abiyi bizden daha mı iyi bileceksin. Tabi soracam o bizim abimizdi eğer öyle bir şey olsa bize söylerdi.Yazmayim diyorumda olmuyor.Ya bunun sakasi mi olur?Bunu nasil akliniza getirebiliyorsunuz?BIr de soruyorlar ya.
eşinden öğrendik bizzat herkes dua etsingerçek adı neydi belediyenin sitesinden ölüm ilanlarına bakıyorum?
Allah kahretsin ki hep abi dediğimiz için hiç sormadıkgerçek adı neydi belediyenin sitesinden ölüm ilanlarına bakıyorum?
ya uzatma aga uzatma böyle şaka mı olur böyle şaka yapan dünyanın en namussuz en şerefsiz en haysiyeti bozuk o.ç durSen konuşuyorsun lan ne konuşuyorsun abiyi bizden daha mı iyi bileceksin. Tabi soracam o bizim abimizdi eğer öyle bir şey olsa bize söylerdi.