China_Shangai Abiyi Kaybettik...

Aga bana telefonunu ver en azından mezarına bir fatiha okumaya gidelim. Belki bir daha gitmeye kısmet olmaz. Ama ben tekrardan söylüyorum eğer şakaysa vay halinize...
böyle şaka mı olur duyduğumdan beri ağlıyorum canım abim kurban olurum ona
kadir versin cenazesine gidebiliyorsan git ama bu saatten sonra elden hiçbirşey gelmez
hayatımda tanıdığım en şerefli en mükemmel insanlardan biri olarak ömür boyunca hafızamda kalacak abim benim

Aga Allah peygamber aşkına yapmayın varsa astı astarı en azından irtibata geçebileceğimiz bir iletişim bilgisi atın.
kadir sana atsın ama yapacak hiçbirşey yok artık

Yaaa üzüldüm gerçekten. Çok muhabbetimiz yoktu kaç senedir forumdayım ama yorumlarını dikkate aldiğim biriydi
Üzüldüm gerçekten

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve eşine sabır, mekanı cennet olsun!

Daha önce sadece birkaç kez birbirimize mesaj yazmıştık, ama yaptığı yorumlardan gördüğüm kadarıyla forumun düzgün ve ağırbaşlı üyelerinden biriydi. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine ise sabır ve başsağlığı diliyorum.

Son düzenleme:
Pek konuşmadık ama yorumlarını takip ederdim. Severdim kendisini. Allah rahmet eylesin.

@takas @Polat Şaşmaz @-KADİR- eğer bende bir şey biliyorsam sizin şaka amaçlı böyle bir şey yaptığınızı düşünüyorum. Sırf abi foruma eskisi gibi geri gelsin diye. Yoksa iki üç güne önce forumda olan birini hastalıktan öldü diye bana yutturamazsınız. Şunu da ekleyeyim eğer şakaysa sizinle bütün irtibarımı keseceğim. Umarım şakadır. Abi yaşasın.

Kabullenmek zor biliyorum. Ama illa ki sorgulamak istiyorsan son attığı mesajlarina bakabilirsin hastayım ondan foruma giremiyorum demişti.

Yazmayim diyorumda olmuyor.Ya bunun sakasi mi olur?Bunu nasil akliniza getirebiliyorsunuz?Boyle dusunce tarzBir de soruyorlar ya.Coluk-cocukla dolmus guzelim forum.

aga *** git benim canımı sıkma adam gitti lan 1 saattir ağlıyorum ne şakası ne şakası
keşke öyle olsa keşke abiyi geri döndürecek birşey olsa ona herşeyim feda

gerçek adı neydi belediyenin sitesinden ölüm ilanlarına bakıyorum?

Yazmayim diyorumda olmuyor.Ya bunun sakasi mi olur?Bunu nasil akliniza getirebiliyorsunuz?BIr de soruyorlar ya.
Sen konuşuyorsun lan ne konuşuyorsun abiyi bizden daha mı iyi bileceksin. Tabi soracam o bizim abimizdi eğer öyle bir şey olsa bize söylerdi.

Sen konuşuyorsun lan ne konuşuyorsun abiyi bizden daha mı iyi bileceksin. Tabi soracam o bizim abimizdi eğer öyle bir şey olsa bize söylerdi.
ya uzatma aga uzatma böyle şaka mı olur böyle şaka yapan dünyanın en namussuz en şerefsiz en haysiyeti bozuk o.ç dur