Chelsea'de Durmak Yok!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
C0ne1_zXgAAwlwH.jpg

İngiltere Premier Lig'de 18. hafta mücadelesinde Chelsea evinde Bournemouth'u ağırladı.

Chelsea karşılaşmandan 3-0'lık net skorla galip ayrıldı.

Chelsea'nin gollerini Pedro, kk Charles ve Penaltıdan Eden Hazard kaydetti.

Bu sonuçla Chelsea üst üste 12. galibiyetini alırken, puanını 46'ya yükseltti ve liderliğini sürdürdü.Bournemouth ise 21 puanda kaldı.

Son düzenleme:
Conte'nin 3-4-3 sistemine geçmesi Chelsea'ye çok olumlu bir etki yaptı. Üst üste 12. galibiyetlerini aldılar ve kolay kolay duracaklarmış gibi durmuyor.

Vayy be Ilk geldiginde sahsen Conte'nin bu kadar basarili olabilecegini pek düsünmüyordum :) Yinede sampiyonluk adayim Liverpool :A Liverpool bu haftaki macini alirsa fark 6 puana düser :D

Pedro'nun attığı gol bu hafta Abobakar'ın attığı golün aynısıydı. @EFE UYSAL bu arada ikinci gol Charles'a çarparak filelerle buluştu ve gol ona yazıldı. Pedro'ya değil yani. :)

Pedro'nun attığı gol bu hafta Abobakar'ın attığı golün aynısıydı. @EFE UYSAL bu arada ikinci gol Charles'a çarparak filelerle buluştu ve gol ona yazıldı. Pedro'ya değil yani. :)
O kadar zevkli 3 mac ayni saate konulurmu ciddfn zap yapmaktan öldüm Arsenal ManU ve Chelsea maçlarında ama golü gördüm tıpa tıp aynısı Abounun golünün Pedrodan beklenmeyecek işler :A

O kadar zevkli 3 mac ayni saate konulurmu ciddfn zap yapmaktan öldüm Arsenal ManU ve Chelsea maçlarında ama golü gördüm tıpa tıp aynısı Abounun golünün Pedrodan beklenmeyecek işler :A
Pedro, Barça'da çok gol atıyordu (gerçi ağaç koysalar, Messi ona çarptırarak da gol attırır ya) tam tersi Aboubakar'ın beklenmeyecek işlerdi bunlar. :)

Conte antisi bir sporsever olarak biat ediyorum :A Özellikle Chelsea'nin defansif olan oyun anlayışını yerle yeksan edip cayır cayır makine gibi top oynatan hocaya ancak saygı duyulur. Bu sezonun favorisi uzak ara mavilerdir :)

Conte 12 galibiyet alarak kulüp rekorunu kırmış.İtalyan teknik direktörleri hep severim. Fm ve Cm oynarken antranörlerimi hep İtalyan seçerdim :D Güntekin Onay sene başlarında ağır eleştiriyordu Conteyi ve Pedroyu. Bu hafta Gol programına izleyeceğim bakalım neler diyecek bizim Güntekin :D