İKİSİDE beş para etmez bizim türk erkeklerinin yanındaYanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibi@vadikızı @yatutarsa @serhatt
İKİSİDE beş para etmez bizim türk erkeklerinin yanındaYanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibi@vadikızı @yatutarsa @serhatt
Benim terciğim kara kaş siyah saçlılar kesinlikle. Göz rengi ya kahve ya kara olursa fena olmazYanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibi@vadikızı @yatutarsa @serhatt
AYOL sen beni tarif ediyorsunBenim terciğim kara kaş siyah saçlılar kesinlikle. Göz rengi ya kahve ya kara olursa fena olmaz
Yanindaki sarisin- parlak da @Dosi nin oralardan bizim cadolozlar ve lgbtq daha cook sever gibi@vadikızı @yatutarsa @serhatt
Esmer şart değil. Benim gibi beyaz tenli ama kara kaş olsunaa zeyno sarışın sevmezz ama esmer sever o
not:yorumundan kopya çekmedim daha önce demişti diye bilerekten diyom
aa naynn olmazz ben @Dosi zeynoma zehirli mantı yedirirmiyim hiçç
Esmer şart değil. Benim gibi beyaz tenli ama kara kaş olsun
AaA yani @Dosi you zehirlemezsin ama @serhatt I gebertebilirsin diyorum hep hep adinin melek olduguna bakmayin o ne sindidir ne seytandiraa zeyno sarışın sevmezz ama esmer sever o
not:yorumundan kopya çekmedim daha önce demişti diye bilerekten diyom
aa naynn olmazz ben @Dosi zeynoma zehirli mantı yedirirmiyim hiçç
Sana khal drogolar yakisir teyzemHımm bende kara kaş istiyorum @xemrexxx diline biraz daha düşeyim dur ben esmer istiyorum kara kaş kara göz kirli sakallı
YouTube a yaz görürsinhayırr ben kimseye zehirli birşey vermem bee
o ne be khal drogo ne oluyor yaw
THANKS YOU TATLIMdaha öncede dedim o gider morukları tercih ederPolat Alemdar gibi
Biz farklı yaşlara bakıyoruz
Senin tercihini bildiğim için sana başka gözle bakmam
YouTube a yaz görürsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?