Bana Burak Özçıvit lazım. Ankaranın her yerine koca koca resimlerini asmışlar, kendimi zor tutuyorum posterlere yapışmamak için.kız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğitt bunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm @YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
kız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğitt bunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm @YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
kız istanbulda metro duraklarının girişi barış arduç çıkışı burak özçivit reklamı yani sen istanbulda yaşasan kesin hep metroyu tercih ederdin benceBana Burak Özçıvit lazım. Ankaranın her yerine koca koca resimlerini asmışlar, kendimi zor tutuyorum posterlere yapışmamak için.
AYOL bu daha süt bebesi,istemem aman istemem,ele gelmez bunu mıncırmaya kalksankız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğitt bunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm @YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
yaşından başından utan .ss @Dosi şunun kutlama pastasına şap atar mısıntühh çok beğenmiştim teyzem yaaa
AL ablam senin olsun bana gelmez butühh çok beğenmiştim teyzem yaaa
sert erkekler @vadikızı tyezemin hakkı bu durumda yine evde kaldınAYOL bu daha süt bebesi,istemem aman istemem,ele gelmez bunu mıncırmaya kalksan
Burak daha çok hoşuma gitmeye başladı bu aralar, 1.84 boyu varmış maşallah.kız istanbulda metro duraklarının girişi barış arduç çıkışı burak özçivit reklamı yani sen istanbulda yaşasan kesin hep metroyu tercih ederdin bence
Hayır bende sert ve olgun severim lütfen kısmetime mani olmasert erkekler @vadikızı tyezemin hakkı bu durumda yine evde kaldın
AL ablam senin olsun bana gelmez bu
sert erkekler @vadikızı tyezemin hakkı bu durumda yine evde kaldın
yok ablam düşün yani bu bna bile gençyok bu çok genç sana uyar ben almıyım
elinde başka adaylar varmı teyzem bu olmaz
yok ablam düşün yani bu bna bile genç
HADİ BAKALIM BEKLİYORUZBen bunu beğenmedim, bir ara favori adamımın konusunu açayım da görün siz de.
F1 deki favori adamin miBen bunu beğenmedim, bir ara favori adamımın konusunu açayım da görün siz de.