Ceza

Korn,sende kendine göre haklısın.Sana bişey söyliyim,Rap anketlerinde bir soru vardı.Rapçiler hangi müzik dallarından sanatçılarla feat atsın diye.Rock büyük bir üstünlük kurmuştur.Ceza'dan Rock müziğe tek laf gelmiştir,o da Eğer Rockçıysa Kıraç'a.Ceza'nın Mor ve Ötesi,Yakup gibi rock sanatçılarıyla yaptığı featler var.Kıraç'a dil uzatmasının sebebi,Kıraçın türkçe rap'e attığı kötü laflar sonunda olmuştur.Ceza bundan öncede 2005 yılında Rock'n Coke katılmıştı.Ama ona ve ekibine hiçte iyi davranılmamıştı.Uyuşturucu,alkol,sigara underground kültüründe vardır sende bilirsin.Rockçılar için Rapçiler içinde bu geçerlidir.Ama bazıları kullanır,bazıları kullanmaz.Ama Sagopa Kajmer gibi herkeste Marijuana bitkisini hayran olduğunu açıklamaz.Anlıcan seninde dediğin gibi kimse sütten çıkmış akkaşık değil

dourudu snn dediinde... yha off la ndn söledim sanki olay nerelere kadar uzantıldı off nese tam dünyada war olan kmse 4 4lük diil bnce fazla uzaatmıyalım çünkü bu böle uzayıp gider ve insan yaşamıondaki en önemlki olan arkadaşlık gbi bi ilişkiyi bu ayrımlar yıkabilir bnde bi ROCK VE RAP arası için hiç bir arkımı kaybedemem bu arada
ceza 26 ağustosta bursada fanta gençlik festivalinde konser verecek olan şahsiyet

bnde orda olucm bi aksilik olmassa musta berk fln szde gelin ister berkayıda getirmeye çalışıcm bzm undergrounddaki kardeşlerimde orada olacaklar büyük ihtimalle

şimdi,bilgilendirdiğin için sağol ama benim dediğim şey sanatçılar değil dinleyicilerdir...Rock sevmedikleri için bu müziği dinleyenlerin öldürülüp kanalizasyona atılmasını isteyen bir nesil var...Underground yaşayanlardan biri de benim fakat uyuşturucu kullanmak kedi yemek ya da suç işlemek gibi şeyler yapmıyorum...Rock'n Coke'a katıldığına dair bir bilgim de yok yanlış hatırlıyor olmayasın???Ben rapçilere bulaşan tek rock'çı tanımıyorum,çok sayıda metal grubunu yakından tanıyan biri olarak...Sonuç olarak bugün rock&rap savaşı varsa (ki çok anlamsız) sorumlusu farklılık kabullenmeyi bilmeyen rap dinleyicileridir...Hem hakkında küçük çocuğu dövdü iddiaları çıkan,marijuana hayranlığını kafa yaptığı bir anında açıklayan bir insana kim ne kadar güvensin?

Türkiye'de En İyi Rapper Sagopa Kajmer'dir.Ceza Ajdar'dan Sonra En Çok Nefret Ettiğim Adam Ceza'dır.Ayrıca Ceza'nın Sözlerinin Hiçte Kaliteli Bir Tarafı Yok Aksine Saçmalık Doludur MamaMimi Bu Sözün Taşıdığı Anlamı Bana Tarif Edebilecek İnsan Var mı Varsa Özel Meaj Atsın !!!!!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Evet,doğru sagopa kajmer 11 yaşındaki hayranını dövdü.Ben onu savunuyo değilim zaten.Google Ceza Rock'n Coke yaz çıkıcaktır

Sen genel olarak rapçileri savunuosun.Ayrıca baktım,doğruymuş ama kötü davranıldığına dair hiçbir bilgi yoK...ve bir rock'çı olmadığı halde orada işi nedir ki?Oradakilerin alayı rock dinlemeye gelmiş,yapılan işkencedir...Son söz şudur; sanatçılardan arıza çıkaran rock'çılar olabilir,ama dinleyiciler arasında gerilim çıkaran ve olayı Boca Juniors&River Plate rekabetine çeviren sizsiniz...Sen yapmazsın ben yapmam o yapmaz ama genel olarak bulaşanlar sizin kısmınız.Bu kadardır bu...

Rap'te ''Flex'' denilen bir tanım var bilir misin?Ama bu söylediklerinden sonra bilmediğin kesin

arkadasım ya sen sarkıyı hiç dinlemedin yada adamı sevmediğinden anlamadın.Adam sarkının adını mikrofon show demiş.Amacı mikrofon basarısını gösterme.Çoğu rapçide denedi fakat söleyemedi onun gibi.

Ayrıca bırakı şu sago - ceza karsılastırmasını.Zevkler ve renkler tartısılmazmış.

Ya çocuk haneye tecavüz etmiş biLe oLsa o yaşta çocuğa şiddet uyguLanır mı?KaLdı ki 11 yaşında çocuk nasıL yapsın öyLe bişeyi?
(bu mesajdan Ceza hayranı faLan oLduğum anLamı çıkarıLmasın nefret ederim çünkü...)

Fark Var yerine Coming Undone koysan çok daha izlenebiliteli bir dizi olacaktır aslında... (sadece görüş)

Yok ya

Fark Var kalite şarkı bide çok uyumlu. Fragmanı gördüğümde diziyi izleyesim geliyor ama izlemiyorm orası ayrı

Ceza daha kalitelidir Sago'dan. Bunu düet yaptığı kişilerden anlayabiliriz. Sezen Aksu, Kenan Doğulu vs.

reklamla herşey olur en çok satan kitabları nobeli orhan pamuk alıyor neden çünkü reklamlarından ünlü tanıdıklarından böyle düşünüyorson ozan ozaman sence orhan pamuk mu yoksa ömer seyfettin mi? ömer seyfettin diyeceğinden eminim peki o niye nobeli almadı???

Yok ya

Fark Var kalite şarkı bide çok uyumlu. Fragmanı gördüğümde diziyi izleyesim geliyor ama izlemiyorm orası ayrı
bi Coming Undone dinle kalite uyum neymiş görürüz

Ayrıca Ceza kaliteli falan değildir zorla kaliteli ettirilmiştir...

Galatasaray Üniversitesi'nin Sinema Televizyon Bölümü'nde yüksek lisans yapan Öykü Serter, bitirme projesi olarak yaptığı sosyal reklam projesinidir.

Ceza'nın yaptığı şarkıyla, Hüsnü Şenlendirici, Hayko Cepkin, Aslı, Ceza, Cem Adrian, Gökçe ve Grup 84'ün gönüllü olarak projede yer almışlardır. -

Ceza - Down Eyleme [Korsana Karşı Klip]