Ceza Sistemi Yenilendi (Güncel: 19 Şubat)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana laf attın galiba diyecek bişey bulamıyorum :)
Genel anlamda söyledim, tartışmaya girenler için. İçinde sen de varsın doğal olarak. :D
Kışkırtıcı mesaj yazmasan, o mesajlara cevap vermesen, tartışmalara girmesen ne olur? Bunları yapmayı engelleyemeyeceğini düşündüğün için eteklerin tutuştu işte.

Genel anlamda söyledim, tartışmaya girenler için. İçinde sen de varsın doğal olarak. :D
Kışkırtıcı mesaj yazmasan, o mesajlara cevap vermesen, tartışmalara girmesen ne olur? Bunları yapmayı engelleyemeyeceğini düşündüğün için eteklerin tutuştu işte.
evet öyle yapacak bişey yok birilerinin cevap vermesi lazım malesef ben herkesle iyi geçinim diye bazı şeylere göz yumaman aga yapım gereği anlatabildim umarım :)

evet öyle yapacak bişey yok birilerinin cevap vermesi lazım malesef ben herkesle iyi geçinim diye bazı şeylere göz yumaman aga yapım gereği anlatabildim umarım :)
Senin yapını biliyorum zaten :D
Tut kendini, onlar desin desin banlansın işte :D Bak cevap vermeyince daha çok ceza alınıyor :D

Senin yapını biliyorum zaten :D
Tut kendini, onlar desin desin banlansın işte :D Bak cevap vermeyince daha çok ceza alınıyor :D
banlanmıyolar aga ne banlanması bakalım mecbur tutacaz kendimizi off ya rahat mesaj yazamamak çok kötü banlanırsam forumu bıraktım demektir böyle bilin kesinlikle dönmem :D

"Lan" hiç kullanmamaya çalişirim ama bazen "laa" yazıyorum hakaret anlamında değil ama lafın gelişi samimiyetten yada karşi tarafın hoş görşüne sığınarak kullanıyorumdur belkide.Bunada ceza var mı?? @OzaN

banlanmıyolar aga ne banlanması bakalım mecbur tutacaz kendimizi off ya rahat mesaj yazamamak çok kötü banlanırsam forumu bıraktım demektir böyle bilin kesinlikle dönmem :D
Tut kendini, bırakma forumu. :D
Hadi neyse arada bı tutamayıp cevabını verirsin yine :D O gazını alır belki 😛

"Lan" hiç kullanmamaya çalişirim ama bazen "laa" yazıyorum hakaret anlamında değil ama lafın gelişi samimiyetten yada karşi tarafın hoş görşüne sığınarak kullanıyorumdur belkide.Bunada ceza var mı?? @OzaN
Sence? :D

Tut kendini, bırakma forumu. :D
Hadi neyse arada bı tutamayıp cevabını verirsin yine :D O gazını alır belki 😛

Sence? :D
tutarım ama dediğim gibi banlanırsam dönüşüm olmaz 15 gün ne demek zaten o kadar zaman soğurum kesin :D

@china_shangai ve @yakup09 cezaları kaldırıldı ve birbirlerine 6 aylığına engellendi. Eğer dolaylı yoldan da olsa atışma devam ederse ceza uygulanacaktır.

@çocuklarduymasın'ın da cezası bir kereye mahsus olmak üzere kaldırıldı.

Bugüne kadar almadıysan bundan sonra da almazsın. Karşıdaki kişinin rahatsız olmaması önemli. :)

Soğusan bile bir Perşembe günü ansızı geri dönersin bence :bhr:
dönmem aga görürsün bak

@china_shangai ve @yakup09 cezaları kaldırıldı ve birbirlerine 6 aylığına engellendi. Eğer dolaylı yoldan da olsa atışma devam ederse ceza uygulanacaktır.

@çocuklarduymasın'ın da cezası bir kereye mahsus olmak üzere kaldırıldı.

Bugüne kadar almadıysan bundan sonra da almazsın. Karşıdaki kişinin rahatsız olmaması önemli. :)
hobaa süper :D admin admin admin :D

bu konu altına bile ceza alınacak mesajlar atılmış gerçekten komik bir durum okuduğum da fazla olmuş dedim ama bu konuya yapılan yorumlardan sonra çok gerekli olduğunu fark ettim bende.

çok iyi olmuş :D son günlerde ceza sistemi yok diye iyice cıvıtmışlardı

Bu ceza sistemi de en çok bana yaradı :D
Ama 15 gün çok fazla ya düzenlemeye gidilmesş şart 3 gün bşle beni forumdan soğutmaya yetiyordu 15 gün haydi haydi koparır
İstediğim kişileri engelleyebilir misşniz ? Ne ben onun mesajlarını göreyim ne o benim mesajlarımı görsün ?

daha sağlıklı yeni kurallar koyulabilirdi.
tamam büyük oranda azaltmak istyiosunuz tartışmaları ama burasıda bi forum sonuç olarak,
bende 15 gün ban sistemini abartı buldum. 5 gün olmalı en fazla. 15 gün nedir yani ??
ve kışkırtıcı mesaj sisteminin de 2'ye ayrılması birçok sorunu yanında getircek. o aradaki ince çizgi her üyede aynı şekilde işlenileceğine katılmıyorum. bazı aradaki çizgi belirlidir 3 puan alır bazı çizgiler belirsizdir ama hakkı 3 iken 1 puann alır ve bu durumun şikayetleri çoğalır bence.
forumu belli bi amaca yönenlik sınırlandırabilirsin ama bu uygulama sınırlandırmaktan öte canlılığı azaltabilir forumda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...